reklama

Lipiec 2009

Melduję się i ja. Byłam na zakupach w Leroyu a potem zajechalismy jeszcze do Auchana i trochę się zeszło. Najważniejsze, że kupiłam wszystko co chciałam a nawet więcej:sorry:
Moje dziecko siedzi teraz w krzesełku i zajada się chrupkami. Czy Wasz dzieciaki też tak mruczą jak jedzą, mój takie odgłosy wydaje jakby nie wiem jaki rarytas pochłaniał :tak: Za chwilę idę go kąpać, bo jest taki oklejony że szok:)

Poczytałam Was i normalnie mam sklerozę jak Ania :), bo nie pamiętam co odpisać:)

reklama
Melduję się i ja. Byłam na zakupach w Leroyu a potem zajechalismy jeszcze do Auchana i trochę się zeszło. Najważniejsze, że kupiłam wszystko co chciałam a nawet więcej:sorry:
to cieszę się że zakupy miałaś udane :-):-):-)
No to chyba musisz poczytać nas jeszcze raz:-p:-p:-p
no chyba będę musiała czytać was i od razu odpisywać bo jak odpisuję po czasie to takie są efekty

ABUDZKU ja jestem taka brzydka ,że nic mi nie zaszkodzi.:tak::tak::tak:;-)
Justysia co ty gadasz???? żadna kobieta nie jest brzydka

Ostatnia edycja:
adudz ja coś o tym wiem... mój mąż zawsze powtarza, że nie ma brzydkich kobiet... tylko czasem za mało wina :-p

Moje dzieciaki już w łóżkach... dałam Tomkowi całą baterię lekarstw... Witaminka C, Nurofen, Wapno i Stodal :no: mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie znów dobra i że idzie ku lepszemu :tak:

Wszytskim chorowitkom zdróweczka życzę!

I my zyczymy zdrówka chorujacym:tak:

Zosia własnie przysypia. Daniela nie ma, a przydało by sie pójsc pod prysznic:confused2: Ale moje dziecko cos sobie ubzdurało i wybucha płaczem, jak tylko usłyszy szum wody w kabinie prysznicowej. Często się też budzi, gdy sie kapiemy.:confused2: Wiec za pewne ledwo pójde sie myć, ona sie przebudzi i bedzie wyć wniebogłosy , a ja zestresowana bede sie myć szybciorem, zeby pójść ja utulić:confused2: Co za los......

Tęskni mi sie za mężem...Mam nadzieję, że ktoś tu dziś będzie mi dotrzymywał towarzystwa, bo jak narazie, to puściutko coś...:-(

Ewa fajnie, ze powróciłas:tak:

Justysia - nie złość się na mężulka, pewnie nie chciał sprawic Ci przykrosci. Robiłam kiedys jak pracowałam takie klocki do segregacji kształtów- jakbys chciała to cykne fotke- moze i takie bedziecie robić? Oczywiście ja nie mam maszyn odpowiednich wiec moje sa takie sobie, ale Wasze zapewne byłyby super:tak:

Willsonka odzywaj się częsciej!

ale mnie mój szef wkur...:crazy::wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y::angry:
cham jeden, a tak go lubiałam. Obiecał mi rok temu już że na wychowawczym będę u niego dorabiać robiąc okładki na jego stronę internetową. Miał mi płacić 75gr za sztuke. A dziś mi kut.. mówi że mam to robić w ramach godzin pracy czyli ZA FREE!!!
Jeju tak mnie wkurzył ze Wam mówie, narobilam się jak debilka i teraz mi kasy za to nie zapłaci.
Szukam nowej roboty, pierdziele być kierownikiem księgarni za 1100zł pracować w zimnie, użerać się z ludźmi i z własnym szefem . A 5 lat u niego robię i zawsze było super. Po tym jak jedna dziewczyna ukradła mu z ksiegarni 5tys to myśli że każda z nas taka . Normalnie znienawidze tą pracę przez dzisiejszy dzień. Poryczałam sie już chyba z razy. Biedny M i Jula....
a takie plany mialam, kurde dziecku chciałam coś fajnego kupić, sobie jakiś ciuch żeby jak wypłoch jakiś nie wyglądać. Masakra:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Oj weekend daje znać o sobie... cisza tutaj przeokrutna :no:

Mojego męzulka jeszcze nie ma... właśnie skończyłam Magdę M. na vod.onet.pl :tak:
Może zobaczę jeszcze te Usta usta...

I jak tam Aniu? wykąpana? Sofija śpi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry