reklama

Lipiec 2009

Jestem , jestem, zasiedziałam się na farmie :-)
Vercik, będzie dobrze, zobaczysz, znajdziecie sliczne mieszkanko, bedzie wiosna, ciepełko i w ogóle,
Asiu, ja tez juz sie nie moge doczekac, kiedy w koncu zrzc]uce ten plaszcz, kozaki brrrr

Gabiazku, a ja słyszałam,że od srody maja powrócic na krótko mrozy, nie zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Weronika dasz radę, wytrzymałaś tyle w odwiedzinach to wytrzymasz i ten miesiąc, tym bardziej że masz już mieszkanie. Mnie to by trzymało przy życiu, planuj jak je urządzisz:)
O Madzia jest, a ja myślałam że już sobie poszłaś:)
I kurde też słyszałam o tych mrozach, ale jak pisałam o tym kilka dni temu to nie chciałyście mi wierzyć zołzy:P

Vercik dasz radę ten miesiąc. I doskonale Cię rozumiem. Ja na swoim od momentu kiedy zaczęłam studia, czyli już troche lat minęło. I bez spięć w domu rodzinnym wytrzymuję koło tygodnia, a potem to lepiej jak sobie znajdę jakieś odwiedziny itp. bo nie daję rady.
Maylah a gdzie to słyszałaś?? Ja tak czuje w kościach, że jeszcze nas pomęczy ten pan chłodek.

Urzadzanie mam z glowy bo jest z wyposarzeniem calym..
Acha i od 10 marca ide na prawko..wiec dziewczyny ktore mieszkaja w trojmiescie niech uwazaja bo od kwietnia bedzie jezdzic po ulicach wariatka..

Gabiazku Dziś podczas prasownia słyszałam te złą nowinę, chyba na TVP INFO, ale mówili o Wielkopolsce, wiec może do Was nie dojdzie, no i to ma być ponoć "ostatni podmuch zimy", czyli jakaś nadzieja jest

Asiu, ja bez pożegnania sie na forum nie zasnę :-)

Vercik,fajnie ze na prawko idziesz:-):tak:

No chyba tak...zreszta nie wiem czy wymienili by bylam tam ostatnim razem ponad miesiac temu hehe

A czy fajnie to nie wiem.. jak ostatnim razem P dal mi poprowadzic na pustej drodze to jechalam 20 na godzine i krzyczalam, ze jade hehe...i sie cieszylam jak glupia..a jak probowalam cofac to jakis rozwrzytow o mal nie potracilam:eek:

A jak tak bedzie na pierwszej jezdzie to instruktor mnie wezmie ze jakas stuknieta hahaha

reklama
Ja w odwiedzinach u rodziców też wytrzymuje krótko. W niedzielę jedziemy do nich na tydzień, bo zapisałam siebie i M. do stomatologa na codzienne wizyty, Leczyliśmy tam zęby jak byłam w ciąży a oboje jesteśmy takimi panikarzami w tej kwestii, że ciężko nam zaufać innemu lekarzowi. Poza tym cennik z grajdoła gdzie mieszka Moja Rodzinka jest trochę niższy niż szczeciński. Będę usuwała ósemki więc trzymajcie za mnie kciuki.
Co do prawka-dzisiaj jechaliśmy na zakupy jedną z tras egz i mówiłam M. że fajnie byłoby znów pojeździć pod szyldem L. Ja miałam zajeb... instruktora, często go widuje w mieście i sobie trąbimy :)

=====
Ja piszę i piszę, a tu nowe posty :) Nie nadążam:) Właśnie M. powiedział że ze mnie poetka, bo stukam i stukam. On zazdrosny o Was jest...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry