reklama

Lipiec 2009

A no to numer wycielas..:-D:-D:-D
Ej moj kuzyn zdawal 13 razy prawko, w tym 4 razy na egzaminie mial stluczki:eek:

Ja sie boje, ze moge pojsc w jego slady...ale w koncu sie uda..

reklama
ja generalnie nigdy nie wiem, która to prawa, która lewa:-D, muszę się zastanowić . Podobno wiele kobiet tak ma.:-p Ale moim patentem było, to że jak na egz, instruktor mówił wprawo, to ja stukałam się kciukiem w obrączkę:laugh2::laugh2::laugh2: i juz wiedziałam , która to prawa.:-D

A mój kolega kiedyś na kursie salsy wytłumaczył mi tak;
Prawa noga, to jest ta, u której duzy palec jest po lewej stronie!!!!!:-D:tak::-p:laugh2::-)

A no to numer wycielas..:-D:-D:-D
Ej moj kuzyn zdawal 13 razy prawko, w tym 4 razy na egzaminie mial stluczki:eek:

Ja sie boje, ze moge pojsc w jego slady...ale w koncu sie uda..

Bądź dobrej myśli. Ja jak się uczyłam ruszać na półsprzęgle to prawie je spaliłam, tak się dymiło... A stłuczki-wiesz wszystko jest możliwe, bo ludzie czasem jak widzą samochód egzaminacyjny to specjalnie utrudniają. Ja zawsze staram się trzymać z daleka, niech ktoś sobie spokojnie jedzie, i tak ma wystarczającego stresa:)

Ahmed wymiata :))))

no i generalnie zawsze mogą zrzucić na winę tego biednego kursanta
ja kiedyś w Kaliszu , widziałam stłuczkę podczas egzaminu, to laska płakała normalnie, na szczęście nic się nie stało, ale egzaminator sie na nią darł

Vercik ja nie widziałam tego, a oczym to? Nie chce puszczac, co by małza nie obudzic i Filipka

Spoko, ja też pisałam sobie literki na rękach:-D
Vercik no i jeszcze miałam zawsze problem z kierunkowskazami przy cofaniu, ale kumpel mi podpowiedział żebym przy kręceniu kierownicą wystawiła palec to jak zaczepię nim o tą wajchę od kierunków to się włączy odpowiednie:-D

No instruktor miał pomysły, na jednej z pierwszych lekcji kazał mi pojechać gdzieś tam podwieźć jakiegos swojego kumpla. I wracaliśmy przez las a ten z tekstem mi wypalil, ze teraz to on mnie może wykorzystać i nikt nie zobaczy. A ja mu na to że nie wiem czy sprostałby moim wymaganiom i się facet uspokoił. Generalnie bywało śmiesznie czasami. No i co mu się chwali to nigdy nie łapał za kierownicę, tylko zawsze mówił co powinnam zrobić. A nieraz widzę L i kursanta z 3 rękami(jedna dodatkowa od instruktora)

vercik ja tak zawsze reaguje na to [video=youtube;Z1W7iFIPPfo]http://www.youtube.com/watch?v=Z1W7iFIPPfo[/video]

Kałamaga i ten blondyn rozkładają mnie zupełnie :))))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry