reklama

Lipiec 2009

reklama
Dobra dziewczątka Maylaszek idzie lulu, bo jutro mnie czeka pobudka o 8 rano, będę musiała pilnować co by w piecu nie zgaśnie, bo bedę cały dzionek sama, mąż jedzie do lasu na wycinkę drewna, bo ta zima nas zrujnuje finansowo chyba, a tak to troszke taniej ma. Ale biedak sobie porąbie troszkę:tak:

MIŁEJ NOCKI
BUZIAKI :-)
DO JUTRA

Witam lipcóweczki :-)

My właśnie jemy śniadanko, tzn. Tomi i Adik :tak: Mój małżonek odsypia wczorajszy dzień i wogóle cały tydzień...

Tomek przesał całą nockę (spał do 7:40). Adamo położony wczoraj o 7:15 obudził się dziś o 6:40, więc jest si :-D

Vercik ten miesiąc u rodziców dacie radę :tak: pewnie i tak żadko w domu będziecie, bo pogoda będzie coraz ładniejsza, znajomych będziecie odwiedzać... dacie radę :-)

Maylah czy zechciałabyś zostać moją sąsiadką na FarmVille? wysłałam Ci zaproszenie :tak:

Miłej soboty życzę!

Witam się sobotnio, mu nocę mamy całkiem przyjemną, mała zasnęła wczoraj już o 18.45 i myślałam, że na małą drzemkę tak jak ona to robi, a ona spała do 6.45 dziś rano, 12 godzin :szok::szok::szok: ona czasami przez całą dobę tyle nie prześpi, a tu jedna taka drzemka, ciekawe czy po takiej nocy to będzie chciałą w dzień drzemać?? bo inaczej to mama nic nie będzie mogła zrobić, córcia spała a mam już od 5.30 spać jakoś nie mogła, kurcze te problemy z moim kręgosłupem to mnie kiedyś wykończą - w ogóle przez nie spać nie mogę:-(:-(:-(,

Dziewczyny zauważyłyście że ostatnimi czasy jest tutaj tak jakby smutno?
no a teraz to pewnie będzie pusto i smutno bo weekend nastał

Ja juz chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!
a kto by nie chciał?? pewnie już kazdy !!
Kurczę mam juz dość poprawiania moich postów... zawsze pisze "wszyTSkie" zamiast "wszySTkie" i "nei" zamiast "nie"... także wybaczcie, ale juz przestaje sie tym całkowicie przejmować :)
Ewciu żebyś wiedziała ile ja się napoprawiam - normalnie aż mi czasami głupio

Ewa nie przejmuj się literówkami, podobno jest udowodnione naukowo, że jeśli nawet zmieni się kolejność liter w wyrazie to i tak zostanie on odczytany prawidłowo :) Także luuuuzzz:)
A co do wiosny, echhh u mnie już dzisiaj nieśmiało się pojawiała, ale prognozy nie są optymistyczne...
Asiu też o tym słyszałam, tylko trzeba pilnować żeby pierwsza i ostatnia litera były poprawne, i żeby chyba ilość liter była ta sama, nawet kiedyś miałam taki tekst na kompie, który właśnie to potwierdzał
Ja chcę być energiczną 80-tką, zwiedzającą ciepłe kraje, poznającą ludzi.I będę wszytsko robić,żeby tak było.:-):-):-):-)
Tak trzymać !!!!

Właśnie M. powiedział że ze mnie poetka, bo stukam i stukam. On zazdrosny o Was jest...
jużkiedyś też wspominałam o tym, że mój M też jest zasdrosny i cały czas tylko mówi: "o czym to tak można całymi dniami pisać"

Moja koleżanka na nadgarstkach pisała sobie markerem literki L i P...
mój M też miał tak popisane i to na egzaminie, on do tej pory musi się mocno zastanowaić któa ręka jet która, a ja jakoś tak mam, że odruchowo próbuję coś napisać i od razu wiem, która to prawa

A mój kolega kiedyś na kursie salsy wytłumaczył mi tak;
Prawa noga, to jest ta, u której duzy palec jest po lewej stronie!!!!!:-D:tak::-p:laugh2::-)
ojj jak to swojemu powiem, to pewnie przez 2 min będzie myślał o co kaman

pora na kolejną kawkę bo dd tnv się zaczyna więc można popatrzeć, może coś ciekawego powiedzą, odezwę się potem

I my juz nie spimy od 2 godzin, ale nie mam jak popisac bo Zosia domaga sie towarzystwa w zabawie klockami:sorry:
Moze uda mi sie skrobnąć jak pójdzie spac ,a mam nadzieje, ze zaraz to nastapi.

reklama
No i jestem. Zosia się wychodziła po dywanie. Zmieniałam jej pieluszke i kolanka były niemal bordowe. Dywan jest mieciutkki, ale ona jest ostatnio zafascynowana panelami:rolleyes2:i tylko stuka tymi kolanami - stuk, puk.Najgorzej, ze ja na parterze mieszkam i podloga jest zimna...

Pogoda dzis u nas brzydka- chyba bedzie padac. Lepiej, zeby nie, bo chce do pasmanterii skoczyc po elementy do kartek i bede sie brac za robotę:-) Już zacieram raczki.

Maylah kartke na slub kuzynki chetnie zrobie:tak:, jesli chcesz - zapomniałam Ci wczoraj napisac.

Cos chyba dzis tu pusto bedzie:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry