reklama

Lipiec 2009

Aaaaaaaaaaaaaaaaale se zrobiłam zakupy na kartki:szok::-D Zaszalałam:tak:Dobrze, ze mój szanowny maż - skąpiradło tego nie widzi:-D bo by nie omieszkał postukac sie w czoło:confused2:
Ale on najpierw narzeka, a potem robienie kartek tak go wciaga, ze siedzi ze mna w nocy i robi. Ciekawe z czego by robił, jakby miał tylko to, co w domu.

Hahaha!:-D:-D:-D Własnie zdałam sobie sprawe, ze z tego, co jest w domu mozna byłoby narobic kartek na kilka lat. No ale to mi sie juz znudziło, co nie? Dlatego nakupowałam tasiemek, wstażeczek, piórek i takich tam:-) I bede sie wyżywać artystycznie!!!

Deszczyk padał, a my w chuscie i z parasolem:tak: Zosi sie podobało:-D

A tymczasem w domu:szok: Burdel straszliwy. No cóz, trza bedzie go wyprosić.

Maylaszku kupiłam tez fajny papier z perłowym połyskiem do tej kartki slubnej:tak: Tylko teraz nie wiem jaka bys chciała- jaki format itd. Moze po prostu zrobie kilka, cykne zdjecia i wybierzesz któraś, ok? Ja tez mam kilka slubów w tym roku , to reszta sie przyda:tak:. To jak? Moze tak byc?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu, ja zawierzam Twojej inwencji Twórczej, wszytskie twoje Wyroby są przepiękne :-)
Nie mam jakiejś konkretnej wizji

a ja chatkę posprzątałam, zauważyłam ze jak nie ma nikog w domu, to sprawniej mi to idzie.
Teraz wybieram się z małym na spacer :-)
Buziole

U nas świeci słonce, tylko troszkę wieje, ale damy radę

ehh u nas też się zrobiło szaro i buro, a tak ładnie słonko świeciło:angry: teraz się nie pozbędę babci M do wieczora:crazy::crazy:

nic może ściemnię że mają być znajomi czy coś, to przeważnie pomaga:tak:
wiem wiem wredna ze mnie baba ale co ja nie lubię jak mi po niej potem wersalka śmierdzi dupskiem :eek::confused2::eek:bleeeeeee
do tego bierze małą na ręce robi samoloty a ma 92 lata no i całować w usta ją ciągle próbuje jak tylko nie widzę !!!

Mały śpi na podwórku, ja popijam kawkę i wciągnęłam kilka kawałków ptasiego mleczka, mniammmm,
ORSI już przesyłam troszkę sloneczka Tobie, Do Beatki i Do Ani też:-):-):-)

chciałaam Ty wstawić słoneczko, ale mi się nie wkleiło :-(
Aniu, jak to się robi, bo Ty tak często takie łądne gilttery wklejasz?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
I w koncu ja sie pojawialm. O nocy wspomnac nie bede bo po co mam sie denerwowac...:confused2:

Ale za to dzien leci spokojnie...zostalo mi sprzatanie i gotowanie..

Skladam najlepsze zyczonka malym solenizantom.

zeby nam sie troche ciepło zrobiło na BB :-)

Załączniki

• HY09-002_web.jpg
    HY09-002_web.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 32
Wiataj Weroniczko:-) Jak można zdrobniale się do Ciebie zwracać;-)
Martuś, a a Ty mnie wyprzedziłaś z tym słoncem, ja kurdę szukam na necie i nie mogę znaleźć, jak się wkleja takie ruszajace sie obrazki:sorry:

Załączniki

• emoticons_aaa.gif
    emoticons_aaa.gif
    18,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry