reklama

Lipiec 2009

Wróciłam z basenu wykonczona, ale zadowolona :-) Dzis było ok 30 pan , takze ciasnawo coś

Aduś kochana, zdrówka dla Kacperka, i sił dużo dla WAS. Przytulam mocno

Weronika
WELCOME IN POLAND!!!!!! Dobrze,ze już jesteś z nami

Ewcia, fajne mebelki :-)

reklama
Madziu witaj!:-) zapytam sie ciebie bo nie pamietam czy to pisalas...czy na tym basenie masz chlorowana wode? kurcze bo ja tez chce isc z Mari ale u nas nie ma specjanych zajec dla dzieciaczkow, poprostu wchodzic na ten mniejszy chlorowany basen z dzieciaczkiem i robisz co chce, wiec niezbyt fajnie ale chce isc. boje sie tylko jak mala zareaguje na chlor:baffled:

Vercik fajnie ze lot ok i ze juz jestes z nami
Ada trzymam kciuki za Kacperka i myslami jestem z wami, duzo zdrowka, bedzie dobrze, bo musi, Caluski dla Niego! Ja tez sie za was pomodle
Niutka u nas te podkrazone oczy pojawily sie jak mala miala 3 dniowke i ciagle sa:confused: nie wiem czy to cos oznacza, mala je normalnie, widac ze przybiera na wadze, kurcze mozliwe ze ma anemie?
Ewcia mebelki super
Jak nie jest blada to raczej nie ! Myśmy dostali przekaz na morfologie , Bo Maks jest bladziutki, ma wyniki na dolnej granicy normy , ale to może być spowodowane zmianą diety i musimy znowu to powtórzyć!
A oczka może mieć podkrążone jeszcze z osłabienia!

Beatko na tym co byliśmy w niedziele była ozonowana, ale moja koleżanka była z synkiem w chlorowanej i nic mu nie było. To chyba zalezy od skory czy ma wrażliwą czy nie. A MArisska ma wrażliwą skórę ? Na tyym basenie gdzi bylismy woda ma 32 stopnie, i specjalne podgrzewane pomieszczenie:tak:

Ada, oj wyśpij się choć na chwilkę.... Współczuje Ci bardzo!!!
I dlaczego u Was matka nie może zostać z dzieckiem w normalnych warunkach?? Spać na kafelkach??!! To niedopuszczalne!!!
Aduśka póki pamiętam, rota szybko się leczą ale dopilnuj z kim Mały leży na sali... żeby nie dopuszczali do niego dzieci z innymi chorobami.

Cześć Kobietki!

No i mężul mi wyjechał do rodziców:-( Zafundował mi wczoraj czułe pożegnanie, a ja mam sie powitaniem zająć;-). Wróci za pewne dopiero w niedziele:-( Chyba po prostu zajmę się karteczkami i czas jakoś zleci, nie?

Zosia od kilku dni budzi mi sie w nocy ok 4tej. Pewnie przez tego zeba. No i daje jej cyca od poniedziałku. Ale dzis spróbuje wrócić do herbatki:tak: Zobaczymy co z tego będzie:sorry2:

Ewa co do firaneczki- brązy na pewno tez beda ok:tak: Pochwal sie koniecznie.

Moje dziecko pożegnało tatusia i poszło spac spowrotem:tak: Pewnie z pół godzinki pospi.

Właśnie pije- wiecie co? Kawe INKĘ :tak:Bardzo ją lubię:tak:

czesc ciotki klotki..

My wstalismy juz godzinke temu..noc to byl jakis koszmar..budzil sie z przerazliwym placzem chyba z 20 razy..(pewnie sie bal nowego miejsca i nowego luzeczka. Zapomnial juz ze tu byl)...no i takim sposobem spalam dzisiaj z 4 h...teraz popijam kawke a maly sie bawi...
Ktoras sie dolaczy do kawki???

Witam się czwartkowo... my jeszcze w łóżku, tzn. mąż pojechał do pracy, Adam już śpiewał u siebie w łóżku, więc przyniosłam go do siebie coby nie zbudził Tomka... i tak sobie leżymy i podczytujemy co u Was.

Vercik do kawki się nie przyłączę... może za godzinkę do drugiej :)
Ada jesteśmy z Tobą myślami i czekamy na wieści!

Cieszę się że Wam się mebelki podobają... w rzeczywistości krzesełka wyglądają dużo ładniej... oparcie jest takie półokrągłe i te wycięcia bardzo fajnie wyglądają :tak: Wszytsko w kolorze czereśni, tak jak stolik i fotele przy kanapie... mam nadzieję, że przywiozą jeszcze przed świętami :dry:

reklama
vercik ja się dołączam do kawki
dziś juz na spokojnie mogę was nadrobić co tam naprodukowałyście od niedzieli, bo tak naprawdę to nie zdążyłam was poczytać,
a to wszystko przez moją mamę, jak już wczoraj pisałam odzwyczaiłam się mieszkać z nią, ona należy do osób, które nie lubią sobieposiedzieć i nic nie robić, wiec co chwile cos mi robiła, a zeby nie bylo tak, ze ona robi a ja siedze to ja tez bylam wiecznie zajeta, nawet po pracy jeszcze mialam troche prasowania i juz mi sil zabrakło na poczytanie was w zwiazku z tym ide teraz nadrabiac, vercik ja właśnie zalałam już sobie drugą kawkę więc piję razem z tobą i z dmuchawcem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry