Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i jak teraz...normalnie mialam ochote ich udysic wszystkich..
najpierw wczoraj wieczorem zaczął przeciekać nam bojler od wody ( mamy ogrzewanie Centralne) no i jak w piecu napalone to w tym bojlerze jest gorąca woda do mycia, no i mój Maz próbował poksyliną i czyms jeszcze i nic
, nadal przecieka, a kupno nowego bojlera to ok 300 zł, plus spuszczenie calej wody w domu, czyli niepalenie w piecu ,
na domiar złego dzis rano, w ubikacji nas zalalo, woda dołem muszli zaczęła wyciekac, dobrze że M, był jeszcze w domu, tos ię tym zajął, wyobrazcie sobie ze to przez kamien
a uzywam srodków przeciw kamieniowi
, teraz juz jest ok .Jakos to przeczyscił. Ale musiał całą muszlę odkręcić az do rur. Gdybym była sama w domu, to pewnie bym do WC nie poszła, dopóki nie wróciłby. A i jeszcze cos mu sie z gazxem w samochodzi psuje, nosz normalnie ....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no i ta pogoda, niby dzis słonce ale temperatura na minusie
Moja mama własn ie mi powiedziałą,ze bierze zaraz Filipa na spacer, wow, nie wiem co powiedziec
no i zdjęcie super, masz jeszcze jakieś fajne bo rozumiem że to była jakaś sesja u profesjonalisty?

.