reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Madzia to straszne a myslalam ze ta dziewczynka wyjdzie z tego:-:)-:)-:)-( ja tez tego nie rozumie to odchodza dzieciaczki ktore cale zycie maja przed soba a taki co nie sznuje zycia dozyje 90, ale co zrobic takie zycie jest niesprawiedliwe. Ja nie moge sluchac o takich nieszczesciach bo nie moge tego pojac, tylko plakac. U nas w miescie obok babka zaglodzila 3 latke na smierc:szok: u nich lodowka byla pelna zarcia ale mama nie dawala malej jesc, kuchnie zamknela i juz, normalnie wlasnymi rekami bym utlukla, w glowie sie nie miesci:angry::angry::angry:
asiu wpadaj, wypijemy kawke i ciacho zjemy:-D:tak:od poniedzialku jestes u siebie w domku? jak dlugo bedziesz u mamy?

reklama
Tralala ja się czuje w miare ok tylko niestety mam stanowczo za malo snu. A o moim samopoczuciu narazie nie pisze bo probuje zapomniec ... chociaż na chwile...

Maylah no straszna ta historia ... Niestety to jest Polska ;/ ludzie dobrzy mają przekichane a Ci źli żyją sobie jak królowie ;/ wrrr .....

Beatko jesli o ząbki chodzi - to ja juz nie mam wszystkich, niestety:baffled::-D Na szczęście gdzieś tam z tyłu i nie widać:tak:
A jeśli o narzeczonego chodzi to ok- bic sie nie bede, bo mi jescze jakiegoś zeba z przodu wybijesz i jak ja bede wygladać?:crazy:

Nikuś fajna ta karteczka:tak:

Ja sie właśnie przymierzam do sprzedawania kartek ślubnych i z okazji urodzenia dziecka, chrzcin itd. Może na allegro? Co Wy na to?

Aniu dobry pomyśl ;) Ja napewno będe pierwszą klientką :D juz kartki potrzebuje na 21 marca :D:) dało by się coś zrobić? :D
Na chrzciny :))

A i mam do Was pytanko. Rodzice chcą Jasiowi coś kupić za 100zl tylko nie wiem co. Chodzi o jakaś zabawke albo coś takiego.

Musialam wejsc bo normalnie chwile mnie nie ma i tu sie takie rzeczy dzieja!

Dmuchawcu chcialam zakomunikowac ze za chwile my strzelimy focha, normalnie jakies ciacho sie pojawi na horyzoncie a wy co? To ze jestesmy daleko to nic nie zmienia, a np Lena by to zrozumiala bo sama podrozniczka jest :tak: Tak o! :-D:-)

nikus witamy sliczny ten twoj synek, konkurencja wielka jak widac :-D

Maylah strszne to z ta dziewczynka... Ale to byl wypadek, ale jak BeatkaZ pisala o zaglodzieniu... ogolnie to jestem pacyfistka ale jakbym taka dorwala :angry::wściekła/y:

Alusia Jak moi nei mają pomysłu, bo pełne pudła zabawek to kupują ciuch, który jest potrzebny. A jak ciuch żadnego nei brakuje to kupują drobiazg za 20 zł, a resztę dają w kopercie na pampki, słoiki, kosmetyki lub to co będzie potrzebne. Mi takie rozwiązanie pasuje, bo sama nie muszę się głowić co im powiedzieć. Tym bardziej jak pisałaś, że krucho z kasą, to zamiast kolejnej zabawki mogą kupić słoiki dla małego. 100zł to będzie miał obiadków na miesiąc!

Hej Dziewczyny!
Melduje sie dopiero teraz, bo wczesniej cosik mi net szwankowal i jak napisalam do Was wiadomosc to przy wysyłaniu jej zrywalo sie lacze i wszystko diabli wzieli....po 3 podejsciach szlag mnie trafil i muszialam odczekac i ochlonąc...:dry:

Adddaaa trzymaj sie kobieto!!! jestesmy z toba!!!
Nikuś witaj na forum i pisz często.

Wczoraj za waszą radą podałam malej do kaszki jedną lyżkę kaszki pszenno-mlecznej i...dzwoniłam już do meza z pytaniem jak kukpa i jest git!!!!:-) Zadnej sraczki nie ma:-):-D Wiec watpie aby mała była bezglutenowa. Jutro tez jej dorzuce pszennej kaszki:tak:

A tu chciałabym wam sie pochwalić fotelikiem, który zamówiłam i powinien przyjść w poniedziałek

fotelik..jpg

No udało sie, a już miałam czarne mysli jak na moment komp mi zamulił...

Annie no juz sie nie gniewajcie:-):-):-) Niedawno to Wy nas chcieliscie zdradzić:tak: Ale teraz juz rozejm. Trzeba młodym dobry przykład dawać. Wierność przede wszystkim:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
kurcze blade moje dziecie spi juz 3 godz na dworzu:szok: ja jestem w szoku!
a ja tylko jem i jem ,zjadlam z 3 paczki chrupek marchewkowych i puszke ananasow i cos mi niedobrze...

Ostatnia edycja:
Do góry