reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Aniu ja tak szybko ,nie mam czsu tłumaczyc
Z tą sprzedaża na allegro nie jest tak ,myśmy też chcieli wystawiać klocki,ale zrezygnowaliśmy bo nie mamy działalnosci gospodarczej założonej.
Poszperaliśmy w necie i wklejam Ci linka poczytaj sobie.

Konsekwencje sprzedaży na Allegro bez działalności gospodarczej

Co innego jak masz działalność zarejestrowaną!!

Rosołek pyszny już wsunęłam.:-)
Mam kupe prasowania ,a moje dziecko marudzi.

Ewa dobry pomysl, ja bym chciala dodac troche koloru w tym mieszkaniu ale nie mam pojecia co bedzie pasowalo do tego ciemnego granatu i bieli? wogole to mam bezowe dodatki i nie wiem czy beda tam pasowac:/ moja mala spi juz 4.5 godz:szok: ide ja budzic!

Justysia ale skoro Ania pracuje (urlop wychowawczy) to wydaje mi się, że ma do opłacenia w ZUSie jedynie składkę zdrowotną. Aniu jeżeli faktycznie chcesz sprzedawać swoje wyroby faktycznie musiałabyś się zorientować jak to wygląda od strony ZUSu. PRzez pierwsze 2 lata jest ZUS preferencyjny więc jakbyś szukała info na necie to zwróć na to uwagę. Do tego do kosztów każdej kartki będziesz musiała doliczyć podatek dochodowy 18% i VAT 22% no i swój zysk... no i wtedy wyjdzie, że jedna kartka będzie kosztować 15 zł ;P

Czesc:) meldujemy sie ze zyjemy :tak::tak:

Dzisiaj nie siedze z wami bo Dan ma wolne i sobie razem spedzamy czas
:tak::tak:Bylismy z Jonim u lekarza i ma lekkie zapalenie uszka i gardelka ale bez goraczki to tyle dobrze...

A teraz najwazniejesze!!!! Dostalam @ !!!!!!!!!!! W KONCU!

HIHIHIHIHI... teraz tylko obserwowac sluz i moze niedlugo pochwale sie nowa fasolka :tak::tak::tak:

wpadne potem jeszcze do was a teraz ide was poczytac troszke bo nadrukowalyscie troche tego
:-):-)

Buziole-Cmokole dla was
:-D:-D

PS. nowe fotki z jonim i jego nowa zabawka od tatusia :)

Załączniki

• jonusiek..jpg
    jonusiek..jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 65
  • jonus..jpg
    jonus..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 68
Beatko:-D

2938.jpg (image)
do granatu i bieli:tak:

Nakleiłabym pasek takiej tapety przy stole i wycięła z resztek takie pojedyncze kwiatki i je gdzies umieściła na białej scianie:-D By było wesoło na pewno:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam właśnie pisać ,że czerwony EWA mnie wyprzedziła.
W zasadzie to są kolory uniwersalne co każdy pasuje.

Ewo ten zasrany podatek trzeba niestety płacić i jak piszesz kartka by tyle musiał kosztować ,dlatego myśle ,że dużo ludzi rezygnuje z allegro i piszą nawet ,że tam sprzedaż jest im nie opłacalna.
Dobrze mówisz ,że ANIA może ta składke płacić ,ale ten podatek do tego też musi zapłać.
Ale namieszałam:-p

Beatko DMUCHAWIEC ma świetny pomysł z tymi kwiatami ,albo samemu namalować są też gotowe szablony albo naklejki :tak::-)

AGA gratuluje MAŁPIATKI !!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry