dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Adudz moja Zosia jest zafascynowana Twoim avatarkiem
Wlepia w niego te swoje oczka i nie odrywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Adudz moja Zosia jest zafascynowana Twoim avatarkiemWlepia w niego te swoje oczka i nie odrywa
![]()

Ale juz byl tki marudny ze dalam cyca i zaraz odlecial. Zobaczymy co z tego bedzie. A mama do kawki sie przylacza jezeli sa juz pijace 

Jak maly wstanie to sie wybieram na dzialeczke, jak niezapomne aparatu to wam zrobie zdjecia jakie mi kwiatuszki kwitna. Dzialke mamy od jesieni, zaniedbana byla bardzo jeszcze mnostwo roboty przed nami ale moje pierwsze kwiatuszki juz mam 
niutka moja obudziła się już przed 6,00 no ale spała całą oc więc nie jestem zzmęczona tak jak ty, a co do drzemki to Monia zasnęła o 8,45 i jak na razie śpi ciekawe ile to jeszcze potrwa, niech sobie pośpi, mama ma przynajmniej chwilkę aby nadrobić bb,Witam mamuśki , my już też od 6.30 na nogach , mały teraz robi sobie drzemkę , to mam chwilkę dla was:-)
a no niestety nie posiedzi, no ale przynajmniej mnie zmotywowała i mam poprasowane wszystkie ubranka małej i wszystkie koszule mojego M, a tego najbardziej nie lubię prasować, no ale część ja cześć ona i jakoś to posżło :-):-):-)Helol! :-)
adudz to twoja mama taka jak moja nie usiedzi![]()
jeszcze tylko 2 zastrzyki zostaly i mam nadzieje ze to bedzie koniec!!! Ada trzymajcie sie tam z Kacperkiem juz niedlugo bedzie wiosna piękna i radosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niech te choróbska sobie już pójdą, niebawem będzie 1 dzień wiosny, kiedyś jak byłam mała to topiło się marzanne, a wy utopcie te wasze choróbska niech sobie od was pojdą, no ale oczywiście nie czekajcie jeszcze 2 tyg, tylko zróbcie sobie "pierwszy dzień zdrówka"
i zaraz Zosia jogurcik wsunie i idziemy na spacerek. A po powrocie troszkę sprzatanka, coby sie nie zabić o porozrzucane rzeczy
i zabieram sie do karteczek. I mam takiego plana, zeby sie zabrać za kartki ślubne;-)

poza tym już porzyczyłam jej jakieś 27 zł... i tak się zastanawiam jak to od niej wyegzekwować - chyba umyje mi po prostu okna przed świętami, tak pewnie będzie jej łatwiej, a ja nie stracę bezpowrotnie pieniążków.
a Adamo jeszcze kaszle, więc spacer sobie darujemy. Na szczęście żadna gorączka ani katar się nie przypałętały, więc powinno zaraz przejść.