Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A na trzydniówke to nie wyglądało- bo przy trzydniówce podobno zawsze jest gorączka, a wymioty raczej nie występują, moga byc jedynie rzadsze kupy.
My sie jak narazie trzymamy zdrowo i oby tak dalej, bo tyle dzieciaczków choruje wokół! Taki czas na choróbska.
Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie, bo jak nie, to bede wsciekła

Miałabym małą w co ubrac na świeta. Tylko ni ewiem od której ten sklep, bo nie sprawdziłam, ale chyba od 10tej
Mała sobie teraz kimnęła i fajnie
Chyba bedzie kolejny ząbek, bo jakaś marudna jest strasznie. A ja jakos ostatnio strasznie jestem zmęczona- chyba przesilenie wiosenne. Normalnie nie daje rady wieczorem nogami przebierać. Padam wręcz.
No i ona tez zasneła, ale po jakim czasie, to nie wiem.
Willsonka my tez mieliśmy zadanie grupowe, i wybrali w końcu tych, którzy recenzowali prace grupy i przedstawiali efekty pracy grupowej czyli mnie i koleżankę, nie wiem czy przypadek czy nie
Kamlotka , ale moja synowa śliczniutka. Filip oczarowany;-):-);-)
Miłego wypadu:-)
A u nas zaczęło padać:-( Tzn kropic, ale słonca juz nie ma...:-(
Mój mąż właśnie robi obiadek, udka kurczaka w czymś tak, takie zapachy z kuchni dobiegają ,że az mnie skręca z głodu....
VERCIK
czytałaś Groźne pomruki wulkanu; pierwszy raz od 189 lat- Onet.pl - Wiadomości -21.03.2010
to daleko od Ciebie?