Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

Zoabcz ile już osiągnęłaś, o ile dni sobie przedłożyłaś życie, masz Kubusia, masz dla kogo życ,być wspaniałą mamą,żoną i babcią!!!!

Chyba będzie dzisiaj samoobsługa 

Ja paliłam 6 lat i 6 już nie palę, rzuciłam z dnia na dzień dla mojego M i nigdy nie zacznę, bo to cholerstwo takie drogie że szok
ale nie o to chodzi, ZDROWIE NAJWAŻNIEJSZE!!!Z miłą chęcią.:-):-) Jeszcze się zgadamy dokładnie.... My 5 lipca chcemy być na miejscu.Iwon to startujecie w moje rodzinne stronyMoże się spotkamy
![]()
;-) I cały tydzień pełnej laby. 
He heheh Magdzia to moje przeciwieństwo jesteś. Bo ja jak zrobiłam moje 1 zakup na allegro po ciąży to kupiłam o 2 rozmiary za duże ciuchy i wszystko musiałam oddawać i wymieniać.Ja jakoś dla siebie po ciąży nie umiem ciuszków na allegro kupować, przez te moje troczki, tzn sadełko, ciężko mi dobrać bluzki,jedna bluzkę kupiłam, i wyglądam w niej jak po młodszej siostrze![]()

www.dzwirzyno.pl :: Raz przyjedziesz - wrócisz na pewno... - link ogólny....Iwon a co to za miejscowość ?Jakies atrakcje dla dzieci ,napisz wiecej.
Masz jakies linki??
Wagę to Ty masz doskonałą z tego co pamiętam!Ja jednak wiem,ze mi ruchu brakuje najbardziej, bo z wga nie jest najgorzej , tylko wizualnie nie za bardzo,ale zycie jest za krótkie zeby sie zamartwiać
[/COLOR][/FONT]
Mój się już nauczył! Załapał za 3 pokazaniem o co chodzi. Teraz dumnie chwali się jak ładnie schodzi nawet z bardzo dużych wysokości.Beata26 cieszę się że małej nic się nie stało. Ja też ostatnio popełnilam ten sam błąd, odwróciłam się na chwilkę i Dawid wylądował główką na podłodze. Na szczęście był dywan i nic mu się nie stało, nawet zadrapania. Za to ja chodziłam cały dzień zła na siebie. Właśnie uczę go schodzenia tyłem, jakoś uparł się na przód i ciężko mu to idzie.
Wiecie co? Ostatnio mojej koleżance usuwano ciąże pozamaciczną i oni ten płód chowają przy grobie dziadków, szczeże to nie wiedziałąm że tak u nas jest przy tak wczesnej ciąży (7tc) No i ona bierze połowe macieżyńskiego, bo tak przysługuje