niuta3
MAMA STASIA I MAKSA
Witajcie mamuśki, Maks właśnie śpi , to mam chwilkę dla was! Mnie tez piecze swędzi tam gdzie nie trzeba , ale przypuszczam ,że drożdżyca z czasów ciąży mi się wróciła, na szczęście jeszcze mam czopki to się podleczę do poniedziałkowej wizyty!
Kochany Dmuchawcu nie panikuj , ja zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży miałam dość silne bóle podbrzusza, krwawienie nie wystąpiło , tylko bolało tak jak nie wiem co, oczywiście do póki nie wiedziałam ,że jestem w ciąży myślałam ,że to na @ , ale jak już wiedziałam to poleciałam do lekarza , ten mnie uspokoił i powiedział ,że jest ok , a po prostu macica mi się rozciąga, kazał mi jeść pół no-spy ! Zrób ten test i przynajmniej nie będziesz się martwić na zapas!
Kochany Dmuchawcu nie panikuj , ja zarówno w pierwszej jak i drugiej ciąży miałam dość silne bóle podbrzusza, krwawienie nie wystąpiło , tylko bolało tak jak nie wiem co, oczywiście do póki nie wiedziałam ,że jestem w ciąży myślałam ,że to na @ , ale jak już wiedziałam to poleciałam do lekarza , ten mnie uspokoił i powiedział ,że jest ok , a po prostu macica mi się rozciąga, kazał mi jeść pół no-spy ! Zrób ten test i przynajmniej nie będziesz się martwić na zapas!
No i jestem.
Ale akurat miałam bardzo dużo na głowie. Ogólnie ok. Niby się nie przyznała do tego, że gdzieś grzebała. Ale ja jej powiedziałam, że obie wiemy jaka jest prawda i ja nie mam zamiaru jej tego teraz na siłę udowadniać. Ale nie życzę sobie grzebania w moich rzeczach, bo musiałam bardzo jej zaufać, żeby do domu wpuścić. A teraz to zaufanie straciłam, a poza tym to już sama nie wiem czy mogę wierzyć jej w cokolwiek, bo widzę, że kłamie bez mrugnięcia okiem. No i nie będzie zostawać u mnie w domu! Tego jej nie powiedziałam, ale myślę, że sama się domyśliła. Ostatnio jak padało, to zawiozłam samochodem małego do niej do domu. Tam wiem, że jest bezpieczny, bo jej mama jest w domu, a to bardzo sympatyczna kobitka. I jestem spokojna.
Ale przez cały czerwiec na 2 dni w każdym tygodniu będę musiała tam jeździć...
Masakra. Ucałuj Adaśka.