helloooooo :-):-):-)
ale i dziś u nas pięknie i słonecznie. Zastanawiam się czy w tak ładny dzień (24st bez wiatru) można nasze maluszki bez czapeczki wozić ??? Co Wy na to?
Nocka, ok, Jula o dziwo (bo już daaaaaawno tak nie robiła ) wstała przed 3 głodna i zjadła 200 mleka

Ale jej się nie dziwię bo na kolację ledwo 70 wciągnęła.
Spacerek zaliczony, teraz mamusia w pracy a Julka na drugim spacerku z teściową. Moja teściowa też ma odchyły. Wczoraj mi zwróciła uwagę żebym ZABRONIŁA Julce uderzać głową o szczebelki jak siedzi w łóżeczku lub o zagłówek w wózku bo inaczej będzie chodziła do szkoły specjalnej

Jakby widziała jak mała wali głową o szafki w kuchni i się chichra przy tym to już by pomyślała że Julka jest chora

Kaska za wakacje wysłana, czekam na odzew od faceta co nam będzie mieszkanie wynajmował. Jedyne czego się obawiam to to że nie trafimy na ładną pogodę ...
Olcia, fajnie że o sobie przypomniałaś.
Fakt, wiele dziewczyn się przestało odzywać, HEJJJJ PISAĆ BO TĘSKNO ZA WAMI !!!
Ania moja Jula super zdmu****e dmuchawce , liczę na to że da radę sama zdmuchnąć świeczkę z urodzinowego tortu :-)
aha, nie będzie mnie przez kilka dni bo padł mi lepek. Nie wiem co się z nim dzieje, ale poprostu nie można go włączyć

Naprawa 50zł.
Do tego zepsuło mi się moje narzędzie do miksowania mięsa dla małej. Trzeba będzie ciąc lub rwać w rękach. Ja się pochorowałam, mam chyba anginę :-( Marek od poniedziałku nocki po 12h ( 18 - 6) , Jeszcze dziś kupiłam szczepionkę p. żółtaczce cena 28zł. Sprzedała mi jakiś zamiennik KOREAŃSKI bo tej co ja miałam na recepcie nie ma w hurtowniach od dawna

oby ta koreańska mi krzywdy nie zrobiła. A dowiedziałam się że nowordki w szpitalach są szczepione własnie tą szczepionką. normalnie jakieś fatum wisi nad nami czy co?