Femme
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny wieczorową porą!
Mały ma katar więc ogólnie to nie spałam dziś dużo, na szczęście gorączki nie ma, wesolutki był więc chyba tylko ten katarek. Miejmy nadzieję! Kupiłam specjalny środek dla niemowląt przeciw katarowi, mam nadzieję że zadziała, bo mały naprawdę cierpi. Więc tylko tak na chwilkę wpadłam przeczytac co u was słychac i będę szła spać, bo znów zapowiada sie długa noc
Mały ma katar więc ogólnie to nie spałam dziś dużo, na szczęście gorączki nie ma, wesolutki był więc chyba tylko ten katarek. Miejmy nadzieję! Kupiłam specjalny środek dla niemowląt przeciw katarowi, mam nadzieję że zadziała, bo mały naprawdę cierpi. Więc tylko tak na chwilkę wpadłam przeczytac co u was słychac i będę szła spać, bo znów zapowiada sie długa noc
Jutro u nas swieto wiec mamy dlugi weekend :-)
Bo teściowej od soboty nie ma
Tak jak wcześniej pisałam sobota u mamy, niedziela obiad u mamy, a poten skansen niedaleko od nas, a tam dom sybiraka, bunkier, wagony, najdłuższa deska Świata, dom do góry nogami, słyszałyście o tym miejscu?? Ciekawe, warto zajrzec jak jest się w poblirzu 
Tak jakby ktoś mi z całej siły naciskał na lewą skroń, ból promieniuje do oczodołu do tego z nosa mi cieknie. Po prostu koszmar. Bez tabletek ani rusz.