Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja zamiast odpocząć to się krzątałam po mieszkaniu, książkę poczytałam, mam teraz fajną Pattersona. 
Zyczymy zdrówka dla Kacperków i innych zakatarzonych Słoneczek.
Narazie tylko delikatny katarek lejący sie z nosia, więc sobie z nim radzimy i mam nadzieje, ze nic gorszego się nie wykluje

I zastanawiam sie czy jutro ju znie zrobic
Jutro będzie 8 dzień po owulacji. Test jest z tych czułych , co podobno juz 6 dniową ciążę wykrywa, ale czy to prawda? Jak wyjdzie negatywny, to i tak bedę miec nadzieję i zapewne kupie drugi, jak siebie znam
SZok! No ale się udało.
. Jak nie przejdzie, ide do lekarza.
mowie wam normanie dla nich to normalne, a ja sie tak boje zeby sie nie odwodnila, niby je normalnie, pije tez jak zawsze, nie ma goraczki no ale do cholery cos jest chyba nie tak skoro ma rozwolnienie juz 9 dni i jest coraz gorzej. dzis znow sie dopytywalam o wyniki kalu ale za kazdym razem jest inna wersja, raz mialy byc po 3 dniach, raz jak by byly zle to w ten sam dzien a dzis babka mowi ze nawet do 10 dni
mowie wam ja juz nie wiem co robic, nie chca mi nic dac dla niej na skarczke, kupilam tylko w aptece takie cos z saszetek ale to nie zatrzyma rozwolnienia. odstawilam owoce, gluten no nie wiem co mam jej dawac do jedzenia.