Czesc
U nas upalnie!!!
A co u nas:
Mala jak polozy sie o 20:30 ntak do 5:30 spi!!!!!!!! Oczywiscie pod warunkiem,ze ja nie jestem w pokoju gdzie ona spi + jak kolo polnocy troszke sie przebudza trzeba dac jej wtedy smoczek , ale musi zrobi to moja mama , nie ja

Zaczela wypijac po 210ml!!!!!!!!!!! mleka. Dla niej to sukces
A jak w nocy sie dzis obudzila to dostale wode do picia
A mi zle :-( smutno bez cycowania... chyba ja to gorzej znosze niz ona. Wczoraj jak ja przytulilam nawet cycka nie szukala... tak mi sie zle z tym zrobilo, ze jak bawila sie pokazalam jej cycka. Od razu dostala histerii i przyszla possac cycusia

Ehh szkoda mi ja odstawiac....
Co do
UBIERANIA to ja dostalam taka rade od pediatry:
Nie patrzec na inne mamy i dzieci, tylko na swoje. Kazde dziecko jest inne, maja inna wage itd.. Grubszym niemowlakom zawsze jest troche cieplej ., a chudzinki syzbciej marzna. Dlatego ubior nalezy dostosowac do dziecka.Wazne ,zeby dziecka nie przegrzac, ani nie wyziebic.
Dwa pogoda jets w kratke - slonce = gorac, jak tlyko sie schowa i powieje wiatr zimniej....
Ja na wiatr zawsze zakladam cieniutka czapeczke. Dzis byla bez czapeczki. Jednak jak bawila sie w piaskownicy glowa caly czas byla na sloncu, dlatego mysle,ze powinnam jej zalozyc kapelusik :-)
A ja musze kupic parasolke do wozka- teraz wymyslilam sobie baila w granatowe kropy, lub granatowa w biale kropki.... lub w paski... :-)
ANIU jak Cie cos nie pokoi, to nie czekaj i zrob test z krwi!! Ten test mozna juz spokojnie zrobic!!
BEATKO a co Mala je??? Moze ta kupa od jakiegos jedzonka?? No albo faktycznie bakteria..