Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.... co gorsza nie wiem jak to powiązać ze sobą ale dzisiaj również ugotowałam kapuśniak..... 
....
. Mój suwaczek pokazuje dokładnie taki tydzień, jaki wyliczyła mi pani dr.co do smaków.... nie uwierzycie... dzis mi sie zachciało - uwaga- czereśni .... jakiś pomysł skąd pozyskać takowe w środku zimy?.... co gorsza nie wiem jak to powiązać ze sobą ale dzisiaj również ugotowałam kapuśniak.....
![]()

Witam popołudniowo. Dziś miałam taki zachrzan w pracy, że nawet na bb nie zajrzałam.
Ja też mam jutro wizytę i też troszkę się martwię czy wszystko jest dobrze.
Ja też ja też mam wizytę jutro :-)Sam ja tez jutro się wizytuje, trzymam kciuki za Twoje i swoje dobre wyniki :-)
od 11 lekarz mój przyjmuje ale o której ja się dostanę to nie wiem
jestem tylko ciekawa jak się sprawdzi ten lekarz mam nadzieję że będę z niego zadowolona Ja miałam wózek z tej firmy i powiedziałam mężowi że nigdy więcej z niej nie kupimy wózek był straszny w użytkowaniu, ale to łyżeczko ciekawie wygląda ale jak dla mnie za drogieJa mam takie tylko w innym kolorze, pod podwieszanym dnem jest jeszcze taki sprzecik z wibracjami chociaz nigdy nie uzywalam
GRACO KOJEC..CONTOUR ELECTRA DELUXE KOL.GEOFFREY (517955621) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też ja też mam wizytę jutro :-)od 11 lekarz mój przyjmuje ale o której ja się dostanę to nie wiem
jestem tylko ciekawa jak się sprawdzi ten lekarz mam nadzieję że będę z niego zadowolona
Ja miałam wózek z tej firmy i powiedziałam mężowi że nigdy więcej z niej nie kupimy wózek był straszny w użytkowaniu, ale to łyżeczko ciekawie wygląda ale jak dla mnie za drogie![]()

:-) Jutro świętujemy 3. rocznicę bycia razem w związku. 
a o 7 trzeba wstac;(
pozdrawiam mamusie:*Kochana zapraszam do mnie, u mnie w spiżarce sporo słoiczków z czereśniami i malinami :-)co do smaków.... nie uwierzycie... dzis mi sie zachciało - uwaga- czereśni .... jakiś pomysł skąd pozyskać takowe w środku zimy?....
do miłego..