iwon3004
lipcowa mamuśka 09
Hej Kobietki
Ja wpadam w chwili wolnej - mały ma drzemkę
Annie - u nas rola tatusia jest jak kalejdoskop - czasem pamięta, że jest ojcem a czasami zachowuje się jak kawaler!
Na spacer z małym nie wychodzi za często ale o tym rozmawiałyśmy już na żywo.
Nie karmi bo nie ma cierpliwości, przewija tylko jak są siuśki, po kupce nie ma mowy!
Fakt faktem kocha się z Małym bawić i to robi cudownie
Ale tak czy owak - spędza z nami stanowczo za mało czasu.
Willsonka u nas z tego co robiłam rozeznanie na bielsku są 3 żłobki. Niestety do każdego mam utrudniony dojazd. Bliżej mam prywatny żłobek - ba! nawet 2. Musze rozeznać sprawę. Dziękuję za informacje
Aniu piszesz piękne rzeczy tylko pamiętaj że w życiu czasami właśnie nie da się ot tak po prostu czegoś zmienić.
U nas jest piękny przykład właśnie ma moich teściach, Ojciec M. pił całe życie. Matka znosiła to bo... Dzieci!
Chłopcy z domu wynieśli niewiele zasad dobrego małżeństwa. Co gorsza mój mąż ma wiele cech odziedziczonych po swoim ojcu - picie niestety też.
Ja go zaakceptowałam takim jakim jest ale miał wiele rzeczy do zmiany.
Ja tez się zmieniłam bo wiedziałam, że dla rodziny jestem w stanie poświęcić dużo - wręcz wszystko.
Teraz po tych kilku latach bycia ze sobą okazuje się że mój M. nie potrafi do dziś traktowac domu jako Rodziny, tylko traktuje dom jak 4 ściany.
Ato już boli jak diabli!!!
Dobra, nie chce już truć bo będe miała cały dzień do d...
Buziaki Kochane
Ja wpadam w chwili wolnej - mały ma drzemkę
Annie - u nas rola tatusia jest jak kalejdoskop - czasem pamięta, że jest ojcem a czasami zachowuje się jak kawaler!
Na spacer z małym nie wychodzi za często ale o tym rozmawiałyśmy już na żywo.
Nie karmi bo nie ma cierpliwości, przewija tylko jak są siuśki, po kupce nie ma mowy!
Fakt faktem kocha się z Małym bawić i to robi cudownie
Ale tak czy owak - spędza z nami stanowczo za mało czasu.
Willsonka u nas z tego co robiłam rozeznanie na bielsku są 3 żłobki. Niestety do każdego mam utrudniony dojazd. Bliżej mam prywatny żłobek - ba! nawet 2. Musze rozeznać sprawę. Dziękuję za informacje
Aniu piszesz piękne rzeczy tylko pamiętaj że w życiu czasami właśnie nie da się ot tak po prostu czegoś zmienić.
U nas jest piękny przykład właśnie ma moich teściach, Ojciec M. pił całe życie. Matka znosiła to bo... Dzieci!
Chłopcy z domu wynieśli niewiele zasad dobrego małżeństwa. Co gorsza mój mąż ma wiele cech odziedziczonych po swoim ojcu - picie niestety też.
Ja go zaakceptowałam takim jakim jest ale miał wiele rzeczy do zmiany.
Ja tez się zmieniłam bo wiedziałam, że dla rodziny jestem w stanie poświęcić dużo - wręcz wszystko.
Teraz po tych kilku latach bycia ze sobą okazuje się że mój M. nie potrafi do dziś traktowac domu jako Rodziny, tylko traktuje dom jak 4 ściany.
Ato już boli jak diabli!!!
Dobra, nie chce już truć bo będe miała cały dzień do d...
Buziaki Kochane
Zazwyczaj własnie trzeba sie natrudzic przy tym, na czym nam zalezy. To, co łatwo przychodzi zwykle am niewielka wartość.
Buziak dla Ciebie!
pościel i obrusy blllle
jak jak nie lubię tych rzeczy prasować
Jak ja to wytrzymam?