Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)

.

Witam się w jak na razie słoneczny dzionek :-)
Monisia drzemie, więc ja mam chwilkę dla was, bo obiadek już przygotowany i tylko jeszcze muszę się do pracy przygotować,
mam do was pytanko:
Gdzie (prócz allegro) mogłabym dostać duży koszyk wiklinowy w który wejdzie 80 róż?? w jakich sklepach??
bo w sumie wiem, że na jakiś giełdach kwiatowych takie rzeczy są, tylko nie bardzo mam czas żeby tam jeździć, a w sklepach u mnie niestety nic ciekawego nie znalazłam, a moze wy coś podpowiecie?? teściowa obleciała już nawet kwiaciarnie i samych koszy nikt nie sprzedaje:--(

A więc tak-jeśli wychowawczy mam od początku roku do końca września to znaczy że nie przysługuje mi cały urllop wypoczynkowy za ten rok? Tak? Jedynie za te 3 ostatnie miesiące roku jeśli wrócę do pracy? Zgadza się?
Jak któras się orientuję to proszę o szybką odp, byłam dzisiaj w pracy i rozmawiałam też z biurem (przez tel, bo mamy je aż w Legnicy) Zaraz dzwonię do szefa i pytam co jest grane, trzymajcie kciuki

A w mojej pracy strasznie się księgowa zdziwiła że ja wiem że tak można.
:-)