justysia85
Fanka BB :)
Witam po krótkiej nieobecnosci.
Co u nas wesele zaliczone.
Lecz za wiele nie pobawilsmy sie ,chłopaki posneli i trzeba było jechać na pokuj.
Do Koscioła sie spoznilismy tzn, wcale nie bylismy jezdzilismy po JAWORZE nie moglismy tego KOscioła znaleśc.
Inni mowili,że takiego nie ma ,inni że tam niech pan ,jedzie ,inni jeszcze inaczej.Wyjechalismy na wioske
.
W koncu jakis znalezlismy Tomek mowi ciekawe czy to oni,ja mowie pewnie tak bo u nich na osiedlu i młoda para trzed kosciołem stoi.
Zaszliśmy ,a to nie owi NOWOŻEŃCY
.
jezdzilismy dalej,zdążylismy rzynajmniej na obiad bo na toascie tez nas jeszcze nie było
.
Mimo to fajnie było ,bo spotkałam sie z kuzynostwem i wujami ,bardzo fajnymi wujami

.
Co jeszcze chłopaki jada na antybiotyku,juz im troche lepiej .
Ja wziełam wczoraj swoja pierwsza wypłate za jeden tydz. i zarobiałam 500zł:-).
Karol spi chyba juz godz. jak sie obudzi to napewno tate o 23.00 powita.:-)
ewo tort super.
Aniu oj, by sie pomalowało ,ewentualnie aniołki bysmy pokleiły.;-)
Vioreczko ciesze sie ,że wracacie do normalnosci.
ALLa nie badz obrażalska.;-)
wspólczuje wam ,ja bym jajo na miekko zniosła .
cos jeszcze miałam napisac ,lecz zapomniałam .
Co u nas wesele zaliczone.
Lecz za wiele nie pobawilsmy sie ,chłopaki posneli i trzeba było jechać na pokuj.
Do Koscioła sie spoznilismy tzn, wcale nie bylismy jezdzilismy po JAWORZE nie moglismy tego KOscioła znaleśc.
Inni mowili,że takiego nie ma ,inni że tam niech pan ,jedzie ,inni jeszcze inaczej.Wyjechalismy na wioske
.W koncu jakis znalezlismy Tomek mowi ciekawe czy to oni,ja mowie pewnie tak bo u nich na osiedlu i młoda para trzed kosciołem stoi.
Zaszliśmy ,a to nie owi NOWOŻEŃCY

.jezdzilismy dalej,zdążylismy rzynajmniej na obiad bo na toascie tez nas jeszcze nie było
.Mimo to fajnie było ,bo spotkałam sie z kuzynostwem i wujami ,bardzo fajnymi wujami

.Co jeszcze chłopaki jada na antybiotyku,juz im troche lepiej .
Ja wziełam wczoraj swoja pierwsza wypłate za jeden tydz. i zarobiałam 500zł:-).
Karol spi chyba juz godz. jak sie obudzi to napewno tate o 23.00 powita.:-)
ewo tort super.
Aniu oj, by sie pomalowało ,ewentualnie aniołki bysmy pokleiły.;-)
Vioreczko ciesze sie ,że wracacie do normalnosci.
ALLa nie badz obrażalska.;-)
wspólczuje wam ,ja bym jajo na miekko zniosła .
cos jeszcze miałam napisac ,lecz zapomniałam .

Właśnie tak się dusi przez sen, że aż się boję. Znacie jakieś sposoby, żeby mu pomóc jakoś przespać tą noc spokojnie???
Także życzę dobrej i spokojnej nocy wszystkim mamusiom i Maluszkom