• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
EWA przepraszam, że Cie mecze!! Udało mi sie zlikwiodowac numerki z 1 i 2 strony, Mam nr 1 na stronie 3.. tylko, ze wyskakuje mi "1" na wszystkich stronach do konca, jak zmieniam na "2" to tez na kolejnych jest 2 :-)

Justysiu ja kupiłam w Tesco. Gdzieś na necie czytałam, że w Lidlu też są.

Zaraz zrobię fotki moim piernikom i wstawię :-D

Stopi nie możesz ręcznie wpisać "1" na trzeciej stronie. Musisz wstawić numer strony taką funkcją. Usuń ten numerek co masz (razem z ramką). Później w górnym menu wybierz Wstaw/Numer strony... Nie zaznaczaj żeby kontynuowało numeracji z poprzedniej sekcji. A w polu zacznij od napisz "1"

Ostatnia edycja:
Justysiu ja kupiłam w Tesco. Gdzieś na necie czytałam, że w Lidlu też są.

Zaraz zrobię fotki moim piernikom i wstawię :-D

Stopi nie możesz ręcznie wpisać "1" na trzeciej stronie. Musisz wstawić numer strony taką funkcją. Usuń ten numerek co masz (razem z ramką). Później w górnym menu wybierz Wstaw/Numer strony... Nie zaznaczaj żeby kontynuowało numeracji z poprzedniej sekcji. A w polu zacznij od napisz "1"

Och ,dzięki wyśle jutro siore do lidla niech szuka chrześniakowi,a co:-D.
Mase sama zrobie tzn. mam nadzieje ,że zrobie.

A i zapomniałam sie pochwalić ,że będę miała CHRZEŚNIAKA.
Siorka była u lekarza i SYNUŚ :-D!
mama się załamie 4 wnuczek i ani jednej wnuczki:-D:-D:-D:-D:-D.
A MIAŁA TAKĄ NADZIEJE:-D:-D:-D:-D:-D;-).

STOPI Lena śpi???

a ja byłam w tej piwnicy ,ledwo zeszłam:cool::-D.

EWA jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje!!! Zrobiłam tak jak pisałas, tylko musiałam zacząć nie od "1" tylko od "0" , to wtedy pojawiało sie "1" i to zrobiłam w wordzie 2003, ale nawet jak zaznaczałam, że numeracja ma być po prawej stronie to i tak wyskakiwała po lewej.. coś mi ten word nawalił... wiec to już zmieniłam w Wordzie 2010. Jeszcze raz dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz napisałam maila do prof. że nie wiem jak to zrobić.. dobrze, że nie wysłałam :-) Buziak wielki dla Ciebie

JUSTYSIA spi, bo wstała o 5 rano i w dzień spała 50min... ale to nie moja zasługa... napisze jutro dokładnie jakie u nas zmiany są.. p.s. i nie uwierzysz.. ale ja wielka przeciwniczka żłobków wysłałam do niego Lene na 2tyg!! (tylko to nowy żłobek i przychodzi 3-4dzieci, a dziś była tylko Lena i chłopiec i 3 opiekunki :-) )

Stopi nie ma sprawy :) dobrze, że się udało :) Pamiętaj, że jeżeli będziesz drukować w domu to nic ci się nie poprzestawia. Natomiast jeżeli będziesz drukować pracę w jakiejś 'drukarni' lepiej zapisz sobie w domu do pdf'a. Wtedy będziesz miała pewność, ze nic Ci nie przeskoczy na następną stronę (jakiś podpis pod tabelą, schematem).

Heh KAROLINKO nie wierze.:no::-D
Matko wyrodna jak mogłaś??!!;-)

A chce zostawać ,nie robi problemu ??
Fajnie ,że tak mało i nauczycielek ,aż trzy maja wiekszy kontakt z maluchami.:tak::tak::tak:

napisz koniecznie bo będę męczyć :tak:;-):cool:

Witam dziś wieczorowo,tu nadal cisza .
Dmuchawca też gdzies wywiało.
..............................
No właśnie kopsnąć sie ,u mnie dziś ciężko ,a raczej tragedia z poruszaniem sie .Wczoraj poćwiczyłam i dziś mam tak mega zakwasy ,że na kibel nie umie usiąść.Unikam go jak moge ,bo na wersalke to sie rzucam jak siadam.
No i powiem WAM ,że licho z moją kondycją ,a juz tak fajnie było jak z mężem ćwiczyłam.:-(:-(

Mąż mój powrócił to i mnie wywiało:tak:.

A z tych zakwasów, unikania kibla i rzucania sie na wersalkę to padłam ze smiechu:-D

Stopciu- no i ja sie poczatkowo napaliłam na to usg prywatne. Ale raz ze musiałabym jechac do innego miasta, bo u nas żaden lekarz prywatnie nie przyjmuje, a dwa ze dopiero niedawno robiłam. Lekarz badał mnie długo i dokładnie (tj dzidzię), a ponieważ to b.dobry specjalista i mu ufam to uspokoiłam sie na tyle, że nie odczuwam takiej potrzeby. Może rozważę to raz jeszcze..

Ewo- zaraz lece na zaiteresowania bo tam jak mniemam wkleiłaś swoje pierniczki. Ja lukrowanie zostawiam na potem. Za to wczoraj robiłam pierniki-witrażyki i wyszły super. Niestety zdjęć nie cyknełam, zeby Wam pokazać:zawstydzona/y: Ale pomysł zaczerpnełam z netu. Zrobiłam tez części domku piernikowego- sciany z witrażowymi oknami. Super wyszły!

Dzisiaj mężus do pracy wybył, o biadek dwudaniowy mam z wczoraj wiec moze zabiore sie za porzadki wreszcie?:sorry2:

Ale dzisiaj mi czas ucieka między palcami. Nic nie zrobiłam, a już prawie 13 :/

Adamo zaczął kaszleć. Tyle, że ma mokry kaszel :/ a Tomi - jakby mu przechodziło, ale nie do końca. Dalej ma takie ataki kaszlu, że robi się normalnie czerwony jak burak. No i katar dalej trzyma.

A ja zabieram się za schabik. Dziś ma być ze śliwką. Zupę na szczęście mam pomidorową z wczoraj.

Piszcie cosik laseczki!

reklama
Piszę cosik:-):-):-)

Własnie wróciłysmy ze spacerku- 2,5 godziny łaziłysmy. Kupiłam kilka pierdółek do kuchni- nowa rekawicę bo stara jest...stara:-D, sciereczki i półmiski pasujace do mojej zastawy bo poza talerzami, dużą michą i małymi salaterkami to nic nie mam, no a rybke czy sałatki trzeba w czyms na stole postawić.

Zosia zasneła na dworku i własnie spi dalej przy otwartym balkonie:tak: A ja chwile odpoczne po przedzieraniu się przez śniegi i biorę się za robótkę- mam przynajmniej zamiar:-D

To teraz czekam az ktoś mi cosik odpisze:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry