reklama

Lipiec 2009

A my ,a raczej ja zrobiłam Mikołaja z papieru bo syn jak zwykle w trakcie pomysły twórcze mu sie zmieniają i zas ze skrawków tworzy jakis samolot.
Julek śpi ,a ja ...ja biore sie za spalanie tł.;-)tylko herbatke z cambogy wypije.

Osz kurka spalone skwarki fuuuuu...i jak Ty EWUŚ zaśniesz.:eek:
STOPI -HALLLLOŁ !!!:-p

reklama
Justysiu byłam u góry... chciałam powiesić pranie, ale znów na dole wylądowałam po telefonie Wojtka cioci. Prosiła o przesłanie mailem wzorów karteczek (zeszłorocznych), bo jej córa będzie jutro robić w szkole i już dziisaj szuka inspiracji :-D
A u góry wciąż wali skwarkami :no:

Justysiu byłam u góry... chciałam powiesić pranie, ale znów na dole wylądowałam po telefonie Wojtka cioci. Prosiła o przesłanie mailem wzorów karteczek (zeszłorocznych), bo jej córa będzie jutro robić w szkole i już dziisaj szuka inspiracji :-D
A u góry wciąż wali skwarkami :no:

Moje wyrazy współczucia,pewnie bedzie walić WAM całą noc.
A Ty zrobiłaś juz kartki na ten rok.

Ja już po, serduszko w rytm kardio bije:tak::tak::tak::tak:,co prawda jeszcze nie pietnascie min ,ale juz dziesięć .No i zakwasy odeszły w siną dal,na pewno nie na długo:tak:.
Jeszcze wader mi został.

JUSTYSIA jestem jestem... wczoraj juz nie dałam rady odezwac sie.. Lena jest w złobku 7h dziennie przez 2tyg. Przykro mi... ale to bylo najlepsze wyjscie... Dodam, że Lena chodzi na tyle godzin, bo nie chce wczesniej wyjsc ze zlobka... a rano wstaje bardzo wczesniej, bierze buty i chce jzu wychodzic... Ogolnie zlobek jest super, a siedzenie w domu z mama beeee.
Oddałam ja po tym jak nie chciała w sobote wyjsc z rytmiki... A oddałam ja dlatego, że musiałam zrobic "kosmetyke " pracy mgr. A przy Lenie nie mam szans tego zrobic... A dwa na swieta wyjezdzamy do loska rodziny (pierwszy raz bedziemy miec takie wielkie swieta!!)i mam duzo roboty -laanie po sklepach , prezeny.. gotowanie itd... A nie chce jej ciagac po supermarketach, bo juz w wozku nie chce w sklepach siedziec... Zreszta szkoda dziecka zabierac w te kolejki!!!Moi rodzice niestety przed swietami nie moga mi pomoc...A losiek 2msc siedzi w Australii yhhh i wraca 22/23. 12 I dlatego lena poszla do zlobka
A ze ten zlobek jest nowy.. bardzo mało dzieci jest,Lena panie zna... Czasem jest tylko 2 dzieci i 3 opiekunki... Jedna to starsza pani psycholog dzieciecy (pracuje nad Leny spaniem w dzien) I uwaga Lena zaczela spac w dzien w zlobku, wieczorem pada ok 19tej (w czoraj poszla spac o 23-ej, ale to dlatego,ze z tata na skype gadała.. no i wygrzeczniała w domu- nie wisi na mnie juz non stop..
Wogole nie płaczew złobku... nawet sie nie zegna ze mna.. tylko leci na sale :-(... a jak przychodze po nia, to przybiga do mnie rzuca mi sie na szyje i dalej ucieka na sale...

Hej dziewczyny! CO tu dziś tak pusto?

U nas śnieżek sypie. Tomkowi jakby lepiej. Weselszy, mniej kaszle ale katar wciąż siedzi w nosie.
Adamo zaczął smarkać na potęgę, więc woda morska i krople poszły w ruch na całego.

Nie wiem jak upilnować Adama, żeby nie pił z kubka Tomka i na odwrót :no: To, że jeden zaraża drugie na razie jest nieuniknione... a do tego mnie też coś wzięło. Gardło mnie tak boli, że ledwo przełykam.

Mam nadzieję, że odpowiednio wcześnie puści nas to choróbsko, coby w święta nas nie męczyło.

Ło matko! Mnie dopiero neta włączyli:wściekła/y:

Stopciu - fajnie, że Lence podoba się w złobku:tak: Ja jednak mojej Zosi sobie nie wyobrażam:no: Zostawiam ja czasem u sąsiadki, ale zwykle juz po 10minutach pyta o mamę i tylko mega zagadywanie pomaga zeby sie nie rozbeczała.

Ewa współczuje tego smrodku przypalonych skwarków(bleee..).

Bardzo tu dzis pusto:-(

Lece sprzatać.

Dmuchawcu na szczęście juz nic nie czuć. Teściowa dzisiaj wpadła na chwile, żebym jej fakturę wydrukowała i mówiła, że ma spaloną lampkę nad kuchenką, garnek teść od razu w śnieg wrzucił i też nic z niego już nie będzie... do tego cały sufit przydymiony :/ Podobno włączył te skwarki, coby się zagrzały i poszedł do pieca dorzucić... Na szczęście nic nie zaczęło się palić.

A ja dzisiaj mam lenia. Aniu mogę cię prosić o porządnego kopniaka - takiego co by na cały weekend starczyło :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry