reklama

Lipiec 2009

Czesc kobitki!

Mezus skoczył do miasta po farbe do futryn, bedzie malował. A moje dziecko juz padło- troszke za wczesnie ale śpiaca juz była strasznie.
A ja sobie odpoczywam-tylko nie wiem po czym:-D

Aga - ja bym ignorowała takie zachowania:tak: W ogóle bym uwagi nie zwracała- absolutnie zadnej (bron Boze nie smiej sie z tego przy Jonim)po prostu zachowuj sie jakby tego nie było. Co innego gdyby zaczał niszczyc zabawki, albo bic Ciebie (nie zycze). Wtedy oczywiscie ignorowac nie mozna- trzeba odebrac zabawke lub (gdy bije) przytrzymac go za obie rece i stanowczym ale spokojnym głosem powiedziec: tak robic nie wolno. Tylko bez nerwów:tak: Dzieci czsem specjalnie staraja sie sprowokowac rodziców do ataku wściekłosci:tak: Bo to małe spryciarze. Rodzic z pewnoscia wyglada smiesznie, gdy sie złosci:-D A poza tym dziecko ma poczucie sprawczosci-tzn "jam to sprawił":-D Poniewaz chce miec wpływ na rzeczywistosc- wykorzystuje kazda okazje.

Kurcze, lece sie brac za porzadeczki. Nie chce mi sie jak nie wiem co, ale trzeba:tak::sorry2:

reklama
Witajcie, Ania już Wam napisała że żyję, ale odzywam się w przypływie siły :-D Ledwo chodzę, bo te szwy ciągną, ale jest coraz lepiej. Gorzej z dietką, masakra czekoladę zjem może za 2 mce :-(:-(:-(
Julcia całkiem dobrze zniosłą moją nieobecność. Marek sobie świetnie radził. A ja nienażarta po obbudzeniu z narkozy pierwsze pytanie" kiedy dacie mi schabowego i kebaba " dopiero za drugim wybudzeniem pytałam o Julkę. O jaaa wyrodna matka :-D

cześc matki wariatki!
Znowu trochę mnie nie było, ale u nas chorowania ciąg dalszy. Tzn teraz mężul choruje, więc czasu na nic nie ma :zawstydzona/y:
U nas jakoś leci, mały strasznie rozrabia, czyli zadna nowośc :-) Dzisiaj nabił sobie piękną śliwe na czole bo ubzdruał sobie że autkiem jezdzi się na stojąco :-p Teraz spi rozrabiaka. no a jak się obudzi to obiadek i lecimy do właścicieli mieszkania obgadać jeden temat. wczoraj był u nas elektryk ze spóldzielni i okazało się ze cała instalacja wysiadła i dlatego prądu w łazience nie mamy i trzeba wszystko na nowo robić tzn ciągnąć kable. I teraz nie wiadomo czy spóldzielnia za to zapłaci bo poprzedni właściciele pozmieniali inastalacje tzn częśc kontaktów polikwidowała a niektóre są w innych miejscach niż powinni i lipa.. Trza iśc do nich i niech kase szykują :-p
Oho łoś się budzi. Buziaki!!!

PATRA moj jonek tez ma guza bo tez na wywrotce (niby duza) jezdzil na stojaco :D wariaty male:);) moj lubi tez sobie na stol w salonie wejsc:O:O
a z tym pradem to wspolczuje...niech daja kase...!!!!

Dobry wieczór dziewczynki.
Własnie był dzwonek do drzwi otwieram,a tu diabły stoją -kolędnicy przyszli.:szok::szok::szok:

Bylismy w miescie kupiliśmy rybki no i jak zwykle myślałam ,że padne z KAROLA.
jestesmy w zoologicznym i były tam w akwariumtakie fajn zielone jaszczury ,a on do mnie
''MAMUSIU WIDZIAŁAŚ JAKIE WSTRĘTNE SĄ TE KROKODYLE'':-D:-D:-D:-D:-D.
pogoda nie za fajna cały czas pruszy,ale ja na szczescie nie jechałam.
Nie wsiąde w taką pogode,nie idzie jaechąc,żeby przejechać trzeba sie wbić w zaspe ,bo nie którzy jak bogaci jeżdża ,a płógi hmmmmm....co to jest:confused::confused::confused:.

AGA dziękuje i gratulluje takiej wagi,ja bede szcześliwa jak siudemke z przodu zobacze.
No i JUla też sie z nami kuci ,potrafi uderzyć ,narazie tłumaczenie nic nie daje tylko sie wscieka ,albo sie cieszy.
Trzeba przetrfać.

A ja wieczorem bede czekać na OLCIE bo ma wjechac po klocki,niestety pozno bedzie i nie posiedzimy:no::no::no:.

Pije herbatke na ''spalanie i zaraz zabieram sie za ćwiczenia,Jula chodzi i marudzi.

No i zdażył sie cud Tomek ma wolną sobote:-):-):-).
Tzn.jak zakład miał wolne to Piła musiała robić niestety jak zwykle i dzis sie stał cud.

A i wczoraj mąz odebrał moją ostatnią wypłate:-(:-(:-( 600zł:-(:-(:-(.

Agnieszka mam nawet foto big guza Kacperosa. Jutro wrzuce bo dzisiaj weny mi brak :zawstydzona/y: A wejście na stół to ma opanowane w 100%, ale i tak jego najlepszą zabawą jest wchodzenie do szafki (dlatego musi być pusta) i zamykanie się od środka. Aż dziwne że nie boi sie tam w ciemności siedziec tylko sie chichra , puka w drzwiczki i woła mama mama.. albo czasem tata.. :-D Ostatnio zaczął dużo słów powtarzać tylko że mamy problem go zrozumieć bo strasznie sepleni.. No ale ma w koncu tylko 8 ząbków to nie dziwne :-p Ale juz pomału kolejne sie szykują, to dobrze bo stanelo mu ząbkowanie i już mnie to martwiło, ale lekarka twierdzi że jest ok ;-)
My już po spotkanku z najemcą, czekamy na decyzje spółdzielni i wtedy decyzja hmm.. niech im będzie :-p Ale brak prądu w kibelku to masakra.Z praniem Musze czekać aż Kacper uśnie, bo Pralke trza podłączyć do przedłużacza i pociągnąć go przez przedpokój do kuchni.. I to czekanie az to pranie sie zrobi ech...

Ostatnia edycja:
reklama
Mi serduszko bije w rytmie CZACZA po ćwiczonkach.
Dzis zwiekszyłam sobie liczbe owturzen z 8 do 15 ,ale juz druga seria w połowie byłam po 15 :-p:-p:-p.

JUlątko mi usnęło jakis cud ,ale nie pytajcie o której wstał rano:wściekła/y::no::no::no::szok::szok::szok:.

Właśnie przed chwileczką pojechała odemnie OLA ,ale niestety do góry nie wchodziła :-(:-(:-(.Chwile porozmawiałyśmy i nawet poznałam Olci męża:-) tylko Matiego nie było.:no::-(
Ale mam nadzieje OLU ,że na kawka wpadniecie kiedy jak obiecałaś .
MIŁO BYŁO CIĘ WIDZIEĆ NA ŻYWO.:tak::tak::tak::tak::tak:
I napisz koniecznie jak droga.

Szkoda,że wszytkich Was nie mogę zobaczyć .:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry