Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wczoraj też miał dziki dzień. W ogóle jeść nie chciał. Wszystko na be. Dopiero wieczorem zjadł całą miche pomidorowej z lanymi kluskami. pogoda okropna, pada, jest szaro, buro i ponuro. Aż chce się tylko położyć i iść spać. Wychodzić chyba nie będziemy,obiad mam ze wczoraj, rolady schabowe w sosie serowym. Mąż je uwielbia. Ma teraz na rano do roboty. A popołudniu neta przychodzą nam zakładać. Bierzemy od osiedlowego dostawcy. FIOLETOWA to teraz obowiązkowo pisz częściej! Miłego dnia mateczki.

U nas był brat Kamila z żoną i córeczką. Różnica miedzy nią i Tosią jest taka jaka będzie między naszymi dziewczynkami i powiem szczerze że tak ładnie się bawiły, że mi trochę ulżyło. Tylko w domu poziom hałasu był taki że teraz chętnie posłucham ciszy póki Tosia śpi:-)

ale powiem ci szczerze, że już takie opinie też słyszałam wcześniej, powinni się cieszyć, że mają wnuczki, a nie czekać tylko na wnuka, a jak ty się ogólnie kobietko czujesz?? bo już do porodu coraz bliżej

Jestem już umówiona do dentysty na środę o godz.14, od razu przegląd innych ząbków się zrobi.

Na jasełka przebierałam go za pasterza i stąd mu się to wzięło... tylko jak go teraz przekonać i przebrać za coś innego?! 

no ale to tylko takie jego głipei żarty 

chrzesniak odwieziony,doceniam moje ,,grzeczne,,dziecko

.

Jutro ma rano jechać na kopalnie po zeległy urlop, niestety na L4 bardzo kiepsko wychodzi. Był tydzień w grudniu na zwolnieniu i bardzo kiepską wypłate dostał. Kilka stówek w plecy... A że ma ok 6 dni - jak nie więcej - urlopu z 2010 to trzeba to wykorzystać.
Dobranoc!!!!

I do okulisty.. Bo po porodzie wzrok mi się pogorszył. Ale mam taka małą fobie. Przez jednego okuliste.. Który wyśmiał moje problemy... Ale trzeba się przemóc bo niebawem ślepa będę.. 

Wolnego nie dostał. I taki połamany robi.. W nocy to miejsca sobie nie umiał znależć,każdy ruch mu ból sprawiał... Ech