Hejo!
Wieje i leje, glowa peka, plecy bola, Thomas spi ale pewnie juz niedlugo bo pies od sasiadki wyje jak glupi i humoru calkowicie brak... Nerwa mam na wszystko wiec nie bede was denerwowac
Ewcia wspolczuje zabka, ale mojemu malzonowi sie kiedys jedynka dosc mocno ulamala ale tak mu fajnie zrobili ze nic nie widac i nic sie z tym nie dzieje, a bylo to juz jakies 10 lat temu wiec moze to bedzie jakies pocieszenie dla Ciebie
Fioletowa fajnie ze Arturek tak duzo mowi, moj to niestety z tych szybkich, co nie maja czasu na nauke gadania
Aniu fajnie ze jaselka sie udaly, a polozna albo przelozy wyjazd, albo spotkasz jeszcze lepsza, glowka do gory
Kamlocia jedyne lozko regulowane ktore znam to takie, uzytkownikowi sie bardzo podoba ;-) IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | LEKSVIK | Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb
Wieje i leje, glowa peka, plecy bola, Thomas spi ale pewnie juz niedlugo bo pies od sasiadki wyje jak glupi i humoru calkowicie brak... Nerwa mam na wszystko wiec nie bede was denerwowac

Ewcia wspolczuje zabka, ale mojemu malzonowi sie kiedys jedynka dosc mocno ulamala ale tak mu fajnie zrobili ze nic nie widac i nic sie z tym nie dzieje, a bylo to juz jakies 10 lat temu wiec moze to bedzie jakies pocieszenie dla Ciebie

Fioletowa fajnie ze Arturek tak duzo mowi, moj to niestety z tych szybkich, co nie maja czasu na nauke gadania
Aniu fajnie ze jaselka sie udaly, a polozna albo przelozy wyjazd, albo spotkasz jeszcze lepsza, glowka do gory
Kamlocia jedyne lozko regulowane ktore znam to takie, uzytkownikowi sie bardzo podoba ;-) IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | LEKSVIK | Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb
Na łózku porodowym na bank sie nie kłade
Jakby co to mąż poród odbierze
No ale w sumie szybciej nie mam potrzeby i tak Alan jeszcze za młody na testy i takie tam.
To co że połamany.. Ale lepiej sie czuje.
Tak sie boje, ze szok. Jak sobie przypomnę jaka Zosia byla roztrzęsiona po ostatnim pobieraniu, to mi sie wszystkiego odechciewa. Ale moze jakos przezyjemy.

). Wystarczyły 2 parcia i łobuz pojawił się na świecie. Już wtedy pokazał na co go stać bo osikal lekarza. A nacinana owszem byłam, ale bardzo mało, miałam 2 szwy tylko (znajoma pękła i miała z tego co pamiętam jakieś 9 szwów - nacinana nie była). U nas przy porodzie się pytają czy chce być nacinana (przynajmniej ja byłam pytana). Kacper miał dużą główke i połozna poradziła mi żeby niewiele naciąć bo pękne bardziej . Cały czas mnie wspierała, dbała o mnie, nie czułam się traktowana jak jedna z wielu więć jej zaufałam. Więc ja myśle że to jak wygląda poród to przede wszystkim zalezy od położnej. Ja miałam ten luksus że miałam wszystkich do dyspozycji. Dzień pozniej to babki rodziły już hurtowo po 7-8 na dzien