Cześć matki wariatki!! Dopiero teraz się melduje a na nogach jestem od 5:40. Mały łoś znowu zrobił wczesną pobudkę. Strasznie marudny jest dzisiaj, non stop płacz, jęki. Już myślałam że wyjdę z siebie. Teraz śpi, ja się wykąpałam, zrelaksowałam więc odmeldowuje się. Dzisiaj męzul ma wolne i lebruję

Bo jak on jest w domu to pomimo tego że mam więcej czasu to robię mniej

Zazwyczaj siedzę z tyłkiem w górze. Teraz on opanował wanne więc trzeba było tutaj zajrzeć. Później idziemy na zakupy. Muszę jakieś byle jakie buty zimowe kupić. Bylejakie i najtańsze. Bo swoje oddałam wczoraj do reklamacji i musze czekać 2 tygodnie. A nie mam w czym chodzić. Tzn mam adidaski ale pamiętające lepsze czasy

Jestem ciekawa czy uznają mi reklamacje. Bo miesiąc temu kupiłam kozaki w CCC za 119 zł. I już podeszwa się odkleiła i dziura z boku. I pięta się zapadła. Więć niech spadają z takimi butami. U nas w żorach wysyp chińskich sklepów (3 na moim osiedlu - 2 duże, i jeden mały) i buty kupione tam dłużej by się trzymały, a za marną kasę. I mam nadzieje ze nie wyskoczą z jakimiś durnymi wymówkami dlaczego nie przyjmą np złe użytkowanie. Bo co? Bo były często mokre i dlatego się odklejają? Dla mnie to nie tłumaczenie skoro to buty zimowe. Logiczne że mokro. Albo wymyślą że źle chodzę

Oby tak nie było. Zażyczyłam sobie wymiane butów lub zwrot kasy, bo znając życie naprawa by była na odpierdziel i zaraz znowu by się poodklejały.
U nas właśnie słoneczko nieśmiało sie przebija. To dobrze bo rano lało że hej

A jutro idę na imprezkę

Spotykam się z byłymi pracownikami firmy która wylałą mnie po macierzyńskim. Pośmiejemy się, wypijemy, powspominamy jacy to głupi byliśmy hehe. Lubię tych ludzi. Byliśmy bardzo zżyci. A ze prawie wszysyc sie pozwalniali lub zostali zwolnieni to robimy imprezke. A mały łoś będzie spał u moich rodziców bo mężul też ze mną idzie. Bo też ich zna

Miłego dnia dziołszki!