Ewa85
Fanka BB :)
Dmuchawcu fajnie, że piszesz. U nas w przypadku "wycia" pomagało przejście się po mieszkaniu i pokazanie, że mamy nigdzie nie ma. Ja chowałam sie w szafi czy za kanapą, a Wojtek szedł po mieszkaniu i mówił do Tomka "Popatrz, mamy nie ma, poszła do sklepu". Tomi przyjmował to do wiadomości i zadawalał się obecnością taty 
Ja wczoraj kupiłam te buty. Nie wiem czy też tak macie, ale jak kupię sobie coś nowego to od razu podnosi mi sie poziom pewności siebie, sama sobie się bardziej podobam i jest mi lepiej. Czasem zwykła koszulka za "dychę" działa cuda. W przypadku butów samoocena podniosła się o jakieś pół metra... teraz będzie długo spadać, więc zakupy idą w odstawkę
A butki takie wyprzedaż gino rossi d541f97h5bb botki nr (1437499476) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dzisiaj mężul pojechał z rana do pracy... wróci dopiero na obiad, a ja nie wiem czy coś poza zupa na obiad będzie - zaraz zajrzę do zamrażalki :-)

Ja wczoraj kupiłam te buty. Nie wiem czy też tak macie, ale jak kupię sobie coś nowego to od razu podnosi mi sie poziom pewności siebie, sama sobie się bardziej podobam i jest mi lepiej. Czasem zwykła koszulka za "dychę" działa cuda. W przypadku butów samoocena podniosła się o jakieś pół metra... teraz będzie długo spadać, więc zakupy idą w odstawkę
A butki takie wyprzedaż gino rossi d541f97h5bb botki nr (1437499476) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyDzisiaj mężul pojechał z rana do pracy... wróci dopiero na obiad, a ja nie wiem czy coś poza zupa na obiad będzie - zaraz zajrzę do zamrażalki :-)
;-);-);-)
Jeśli chodzi o Teściową to faktycznie też masz nieciekawie, ale ciesz się Kobieto że z nią nie mieszkasz
:-)