reklama

Lipiec 2009

adaaaa duuużo zdrówka życzę! trzymaj się dzielnie! współczuję Twoich problemów poporodowych.. ja za to w ciąży średnio 2 razy w miesiącu leżałam w szpitalu, co chwile jakieś problemy... :-(

beata ja taką teściową to chyba bym zatłukła.. co za wredni.. :/ moi nie są tacy źle, z tym że odkąd M się wyprowadził, to oni zero zainteresowania nami.. zwłaszcza Adasiem, a to przecież ich wnuk.. a ponoć tak go kochają heh.. brak słów...

a ja sobie jestem u dziadków, trochę odpocznę i na Poznań :-)

reklama
HEJ.
JA NA chwile ,chwale sie ,że dzis posprzątałam w szafach ,wymyłam okno ,firaneczka czyściutka wisi ,wiec glanc.
Ciekawe ak na długo:sorry:.
W końcu sie zebrałam.

MELASZEK ,A JA tobie Gołuchowa w tym roku nie odpuszczę o nie!!!:angry::no:

ach, te teściowe temat studnia bez dna.:tak:

GABIAZKU rzeczywiście długi post jak na CIEBIE KOCHANA:tak::tak::tak::-p!!

KAMILA pisz od razu jak dają Ci znać z tej oferty.

AGA ,a TY jeszcze na siłkę uczęszczasz??

adA przykro mi ,ze tak wyszło .
Trzymaj się i bądź dzielna,ja myślałam ,że zajęta malcami jesteś ,a tu szpital:crazy::angry:.

Julek mi dziś wszystko rykiem wymusza mam dość.

Ada no nieciekawe przejścia znowu miałaś, ale mam nadzieję że już wmiarę dobrze jest i że wkońcu trochę odpoczniesz od tych szpitali i przeżyć z tym związanych
Brzoskwinko co dzisiaj oglądamy? I co pijemy? Ja na początek pewnie piwko z sokiem sobie walnę :-)
Justysia no to dzisiaj dałaś czadu ze sprzątaniem, ja to miałam takiego lenia że szok, no ale jak T znowu na noc nie ma to luz całą parą jak dla mnie. A o pracy na pewno dam znać, choć nie liczę na zbyt wiele :no:

Moje dziecko już śpi, także luzik zupełny już mam na wieczór

Ostatnia edycja:
Kamlotka to się podziel, bo ja dzisiaj bieda.. nic nie mam.. a szczerze napiłabym się jakiegoś dobrego drina :-D
a wgl idę spać niedługo, jutro kupa roboty mnie czeka.. w sob imprezka urodzinowa babci :-D

no ja jak zwykle więcej czasu na komputer mam dopiero jak mała pojdzie spać, nawet jak wcześniej uda mi się coś poczytać to o odpisaniu nie ma mowy

Ada tobie kochana zdrówka życzę, ja też myślałam, ze taka zajęta jesteś przez dzieciaczki a nie przez szpital, ale mam nadzieję, ze już wszystko teraz jakoś zacznie ci się normować i będziesz mogła do nas zaglądać częściej, a jak się chowa Karolinka, co??

Ja do picia zawsze chętna:-D Tyle że tym razem z wodą mineralną bo dietka :-D

Ada dobrze że już po wszystkim! Teraz będzie już tylko lepiej! Buziaki dla Twojej całej rodzinki.

Kamcia oj jest trochę do zrzucenia! Jakieś 7 kg w ciągu roku mi się przybrało :zawstydzona/y: Figura z maja a teraz :szok: Tuz po porodzie lepiej wyglądałam :-D:-D:-D:-D:-D Ach jak mi to małżeństwo i bycie matką służy :-D:-D:-D:-D

reklama
a ja kurcze nie objadam się.. no dobra dzisiaj zjadłam pół opakowania wedlowskiego ptasiego.. ale mam podły nasatrój..
ale tak to niewiele jem słodkiego, ogólnie fast foody omijam a waga stoi.. nadmiar 15kg w porównniu jak przed ciążą..
i nie wiem co zrobić, żeby to w końcu zgubić :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry