Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No dobra, stąd to mam
BLAVOD - Black Vodka
zaraz sobie chyba zrobię misję i poszukam tej czarnej vodki w necie 
U nie też pada. A może ta czarna wódka ma barwniik z "czarnego katechu" drzewa akacji? zwanego też palmą kateszową uprawianą w Birmie???No dobra, stąd to mam
BLAVOD - Black Vodka
Gobiaz no trójmiasto pewnie też zasypane, Ty trochę bliżej to może wiesz coś więcej?
patrzyłam, patrzyłam...Brzoskwinko wstawiłam linka, zechcij tylko na niego zerknąć![]()

Ja już w turbanie siedzę chyba dwie godziny
Jeśli chodzi o auto to polecam VW touran lub sharan. Mnóstwo miejca mają, do tego 7-mio osobowe, w sharanie dwa ostatie fotele można wyjąć i ma się duży bagażnik a jak się wyjmie 5 to już można spać, a w touranie dwa ostatnie fotele chowają się w podłogęjaka obeznanaGobiaz no trzeba sobie jakoś radzićJa już w turbanie siedzę chyba dwie godziny
Jeśli chodzi o auto to polecam VW touran lub sharan. Mnóstwo miejca mają, do tego 7-mio osobowe, w sharanie dwa ostatie fotele można wyjąć i ma się duży bagażnik a jak się wyjmie 5 to już można spać, a w touranie dwa ostatnie fotele chowają się w podłogę