reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Goteczka mnie tu skarciła i se poszła....

Brzoskwinka sie rozmarzyła o wódeczce;-) No i mi checi narobiłaś.... Chyba jak pojadę do 3-miast to se z kumpelą coś w tym rodzaju zakupimy.....

reklama
a właśnie polecę Wam pyszne wino :-D

tylko poczekajcie.. musze poszukac nazwę.. ostatnio u kumpeli wypiłam kieliszek na spróbowanie..
i teraz będę latała po monopolowych i szukała tego okazu :-D

Jak jechaliśmy w podróż poślubną :-D w góry, to sharan był naszym środkiem transportu i nocleg też zaliczyliśmy, a ja to prawie całą drogę spałam, bo w nocy jechaliśmy, nie jestem dobrym kompanem do podróżowania bo zaraz odlot robię :-D
Gobiaz tysiąc pięćsetny post Ci wskoczył, może to opijemy :-D

reklama
Do góry