reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Gabiaz - a gdzie ja mogłam pójść o tej porze??????? poszłam bo mnie dzieć wzywał ale... sytuacja opanowana :-)

u nas śnieg pada mniej więcej od południa i leży już go troszkę :-( i mnie to wcale nie cieszy bo ...nie cierpię zimy! :-(

reklama
O matko...nie bylo mnie chwile a tu tyle stron!!!! Bylam w kinie:) super film.niemiecki ale podobny do polskiego "tylko mnie kochaj". Jonek spi,dan popija piwko a ja juz jakos spiaca jestem.GOTECZKA super ze jestes.jutro odpisze ci na priv bo juz padam a pisze z komorki i mi to troche zajmuje... Super ze tu taki ruch... :)

no ruch większy niż na autostradzie niemieckiej :-D :-D :-D

dobraa fajnie mi tu z Wami, ale zmykam spać :p Wy też idźcie :p

żebym nie musiała potem nadrabiać :-D

ponad 8 stron jak na dzień to nie mało, Brzoskwinko naskrobiemy jeszcze z 10, tak żebyś miała co robić rano :-D

---------------------
ja idę się myć, a co będę robić potem to jeszcze nie wiem

ponad 8 stron jak na dzień to nie mało, Brzoskwinko naskrobiemy jeszcze z 10, tak żebyś miała co robić rano :-D

---------------------
ja idę się myć, a co będę robić potem to jeszcze nie wiem

po myciu idź do łóżka... emanować pożądaniem:-D

ja idę przytulić się do ADasia i w kimę :-D

paaa :-)

Wypranam:-D

No to z okazji 1500 polewam naleweczkę mojej babci (jeżyna+miód+wódka+spiryt) Pyyycha:-p Nastawiać pyszczki bo sie polewa:tak:

Gocia muszę się zebrać i wybrać w Twoje rejony.... Ale niech się co nieco cieplej zrobi.

no ja tylko na chwilkę do kuchni uciekałam, aby sałatkę na jutro na śniadanie zrobić a tu już znowu musze nadrabiać, ruch naprawdę nam się zrobił, no ale w sumie to przy flaszeczce zawsze się chyba język bardziej rozkręca
;-);-);-)
ja dopijam resztę tego co mam w kieliszku i też po mlłutku uciekam do wyrka, bo budzik jest nieubłagany i jutro o 5.30 znowu zadzwoni :-:)-(
no ale jutr wieczorem to będę mogła z wami posiedzieć dłużej bo w sobotę nie pracuję, ale pewnie jutro przed weekendem to takiego ruchu tu u nas nie będzie

reklama
Do góry