reklama

Lipiec 2009

reklama
no ja już też w piżamce, umyta i uciekam do łóżeczka, kolorowych snów :-)
no dziewczyny trochę będą musiały nadrobić, ale pewnie się ucieszą, że forum troszeczkę odżyło :tak::tak::tak:

cześć pijoczki :-D

ale mi się fajnie spało.. dopóki Adaś po 7 nie zrobił mi pobudki :-D

tyle śniegu napadało, że szok.. a drogi nieodśnieżone jeszcze, więc się zastanawiam jak ja na zakupy pojadę.. :/

no i jak wrażenia po czytaniu o ONZ? :>

to do później :-) :*

cześc matki wariatki!!

Ja dzisiaj wygądam jak zombi :baffled: Usnęłam przed 24, łoś przylazł nam do sypialni o 3.Usnął dopiero o 5:20.... I kolejna pobudka o 7:20 :baffled: Nienawidzę takiego spania na raty. Już wole pospać ok 5 godzin, nawet te 4, niż z takimi przerwami...
ćwiczenia dzisiaj zaliczone.. Oj ciężko ciężko było:dry:
Brzoskwinko ja jeszcze nie czytałam, nie było kiedy :-p
No nic zmykam do łosia, zaraz mężul wstaje.. Odezwe się później jak mały uśnie!!!

Miłego dnia pijaczki :-D:-D:-D

Witajcie! Widzę, że wczoraj humorki dopisywały :-)

Patra nie doczytałam, albo nie pisałaś. Jakie ćwiczenia robisz? wg jakiegoś filmiku na YouTube, czy takie "z głowy"? Bo ja ostatnio wieczorem robię "8 minute abs" z YouTub'a i 5 serii po 10 pompek (babskich). W ciągu dnia podskoki i takie różne przy trzech piosenkach (jakieś 10 minut - po których ledwo dyszę).

\Wyskoczyło mi takie coś z przodu, chyba jest to "tłusty brzuszek" i muszę się go pozbyć, bo wogóle mi się nie podoba. Za to chciałabym żeby poszło mi w cycki - Znacie jakieś sposoby na "porost" piersi? :-D :-D :-D

Sory, że mało piszę, ale ostatnio więcej sprzątam :-)

Tomi już drugi dzień do przedszkola poszedł i jest b.zadowolony. Jeszcze troszke pokasłuje z rana, ale katar już nie jest taki uporczywy. Mam nadzieję, że tran i BioaronC uchronią go przed kolejnymi infekcjami. Cały czas ma zatkane uszy - może płyn wypłynie teraz jak przejdzie katar. 28 lutego jedziemy na badanie słuchu.

Ewcia ja robię akrobatyczną 6 Weidera, ale jest bardzo męcząca
Płaski brzuch (rzeźba), aerobiczna 6 WEIDERA

Plus takie "z głowy" :-D Przy każdej nadażającej sie okazji podskoki, przysiady, wyginanie ciała w różne strony :-D Wczoraj bratu zwinęłam skakankę, ciekawe czy sąsiedzi wytrzymają dudnienie, od dzisiaj chcę sobie poskakać :-D Na brzuszek ponoć dobry jest hula hop.. Ale nie wiem, nie sprawdzałam ;-)

A ja znam sposób na poprawę biustu!! Po 1. Masowanko przez męża, po2. odpowiednio dobrany stanik, po3 odpowiednie założenie stanika. Nie wiem czy wiecie ale piersi macie też na plecach :-D Ostatnio w pytaniu na śniadanie to widziałam. Nie wiem czy odpowiednio to napiszę :rofl2: Zakłada się stanik i:
- prawą ręką łapiesz za skórę pod lewą pachą i ciągniesz ją tak jakby w stronę biustu
- podobnie lewą ręką przeciągasz skóre spod prawej pachy.
Zrobiłam tak i faktycznie biust jest ciut większy :-D

Patra ja już wyczytałam wszytskie strony/poradniki dla "małobiuściastych" :-D wymierzyłam się i ruszyłam na podbój sklepów z bielizną. Wyszło mi, że powinnam zacząć mierzyć od 65C (ścisnąć pod biustem, za to nie spłaszczać małą miseczką). W dwóch sklepach nie miałam co przymierzać - nie było mojego rozmiaru (najmniejszy 65E, albo 70A). W trzecim przymierzyłam chyba z 10 niby 65C, ale pod biustem niektóre były szerokie na 70-75. Jeden mi pasował, ale był całkiem gładki, czarny. W ostatnim był jeden i był OK - mąż mi go kupił na walentynki. Z tego co wyczytałam w nowym staniku biust musi się "uleżeć", więc teraz czekam aż się uleży :-D :-D :-D
Do tego te pompeczki - mam nadzieję, że dadzą jakiś efekt. No i kupiłam ostatnio jakiś krem ujedrniający i "WYPEŁNIAJĄCY" biust. Na razie sie wypełnił, ale to pewnie przez @, która wczoraj zawitała...

Witam i ja

Patra, nasze dzieci chyba sie zmówiły, jeszcze nigfy czegoś takiego nie przeżyłam, żeby mi dziecko w nocy 2,5 godz nie spało, albo dłużej bo rachubę straciłam. Wróciłam z łazienki i już tu nie zajżałam bo Mała się obudziła i tak leżała raz u mnie raz w łóżeczku, wierciła się i kręciła. Szok poprostu. I w końcu nie wiem kiedy zanęłyśmy.

Ja też ta niebiuściasta teraz jestem, jeju ile bym dała za cycki sprzed ciąży, albo te w ciąży :szok: :sorry2: A teraz? miseczka chyba -aa :-D

==============================
No i właśnie-wczoraj nawet tak niekulturalnie się zachowałam i się nie pożegnałam ale powód opisuję wyżej

kamlotka ja też myślałam, że moja miseczka to AA albo "0"... ale jak wpisałam swoje wymiary to ten kalkulator wyliczył mi miskę C przy obwodzie 65 :szok: i jak mówię, mierzyłam wszystkie 65C w Galerii Forum i pasowały na mnie 2 sztuki z przymierzonych 15. Krój tez ma znaczenie.

reklama
Aguś- gratulacje!!!! ale stresa musiałaś mieć na egzaminie:-)

Adudz- tak, siedzę na L4. Wolę nie ryzykować, bo praca z dziećmi to jednak zbyt wiele jak na ten stan.

Beacia- nie przejmuj się T. Ona jakaś nienormalna musi być skoro tak się zachowuje. A ta historia z kasą, to w ogóle extra:-D

Kamilko- referent, tak jak piszesz zajmuje się pracami biurowymi. No, zależy co to za firma. Ale takie raczej podstawowe rzeczy. Daj znać czy się odezwali.

BeatkoZ- napisz coś więcej, gdzie pracujesz? Jak Mari się zaklimatyzowała w żłobku? nie płakała?

Goteczko- pewnie, ja Cię pamiętam:-):-) Zazdroszczę domku!

Patra- żartujesz z tymi rozmiarami??? Mój nosi 86, a niektóre to nawet są jeszcze za duże:szok:
A co do diety, to moja koleżanka stosowała ducana i jest bardzo zadowolona. Je ile chce, tylko te określone produkty. Piecze 2 razy w tyg. jakiś specjalny sernik. No i dużo schudła.

Gabiazku- ale mnie rozśmieszyłaś tym, że fabia jest dla Was za mała:-D Ale nie z Ciebie się śmieję, żebyś się nie obraziła. tylko przypomniałam sobie, że my mamy matiza:szok::-D drugie dziecko w drodze. I ryczeć mi się chce jak sobie pomyślę, jak my się będziemy mieścić. Też się rozglądamy za czymś większym. Mój M. choruje na punkcie sharana. A Ty czego szukasz?

Kamlotka z nieba mi spadasz z tymi samochodami. Napisz mi jak z częściami do sharana. Drogie są? Często Wam się psuje???

Ewcia- kiedyś też sprawdzałam na takim kalkulatorze i wyszło mi podobnie, a nawet 65D. I nigdzie nie mogłam znaleźć takich rozmiarów:baffled: a Ty gdzie znalazłaś? Może też do Gliwic się wybiorę... Choć teraz w ciąży to nie narzekam na rozmiar;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry