Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Usnęłam przed 24, łoś przylazł nam do sypialni o 3.Usnął dopiero o 5:20.... I kolejna pobudka o 7:20
Nienawidzę takiego spania na raty. Już wole pospać ok 5 godzin, nawet te 4, niż z takimi przerwami...

Przy każdej nadażającej sie okazji podskoki, przysiady, wyginanie ciała w różne strony
Wczoraj bratu zwinęłam skakankę, ciekawe czy sąsiedzi wytrzymają dudnienie, od dzisiaj chcę sobie poskakać
Na brzuszek ponoć dobry jest hula hop.. Ale nie wiem, nie sprawdzałam ;-)
Ostatnio w pytaniu na śniadanie to widziałam. Nie wiem czy odpowiednio to napiszę
Zakłada się stanik i: 
wymierzyłam się i ruszyłam na podbój sklepów z bielizną. Wyszło mi, że powinnam zacząć mierzyć od 65C (ścisnąć pod biustem, za to nie spłaszczać małą miseczką). W dwóch sklepach nie miałam co przymierzać - nie było mojego rozmiaru (najmniejszy 65E, albo 70A). W trzecim przymierzyłam chyba z 10 niby 65C, ale pod biustem niektóre były szerokie na 70-75. Jeden mi pasował, ale był całkiem gładki, czarny. W ostatnim był jeden i był OK - mąż mi go kupił na walentynki. Z tego co wyczytałam w nowym staniku biust musi się "uleżeć", więc teraz czekam aż się uleży

A teraz? miseczka chyba -aa 

Ale nie z Ciebie się śmieję, żebyś się nie obraziła. tylko przypomniałam sobie, że my mamy matiza
drugie dziecko w drodze. I ryczeć mi się chce jak sobie pomyślę, jak my się będziemy mieścić. Też się rozglądamy za czymś większym. Mój M. choruje na punkcie sharana. A Ty czego szukasz?
a Ty gdzie znalazłaś? Może też do Gliwic się wybiorę... Choć teraz w ciąży to nie narzekam na rozmiar;-)