Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

od razu to koduje w głowie, już nie raz mówiła że Mała wołała a ja nie dałam, do tego stopnia to kontroluje, dzisiaj też perfidnie spojrzała na butelkę w kuchni że mleka nie zrobiłam przed drzemką
BO MLECZKO MUSI PIĆ, BO TO ZAWSZE JAKIEŚ WITAMINY
:-) Czy Wasze dzieci piją z butelki mleko? Czy w ogóle je piją? I czy piją je w nocy? (moja 3x tak, zdarza się że przesypia całą noc, ale najczęściej to raz w nocy muszę robić mleko)
:-) Jak u Was ze smoczkami? (u nas ciągle jest niestety i nie wiem jak ja jej od niego oduczę)
Z siusianiem to u nas jest tak, że Oliwia zrobi zawsze jak ją posadzę, nie że co 5 min, ale tak jak powinna, jak wiem że to już będzie czas, to idę z nią, kupę to robi w majty, rzadko się uda złapać do kibelka. I tak np cały spacer wytrzyma, robi w domu, jak bym ją wysadziła na trawkę to też by zrobiła. Niedawno miała przestój z wołaniem, bo jakiś czas temu zaczęła wołać, teraz może to moja wina, że nie czekam aż sama zawoła, ale np jak się zapomniałam to zrobiła w majty, więc bądz tu mądrym
Pytanie jeszcze z innej beczki, co to oznacza? wymiar etatu 0,875 lub wymiar etatu 0,75 - to chyba 3/4 etatu ale to pierwsze? To nie wiem
A Wasze dzieci też mają taką jakaś fascynację swoimi pisiami/siusiakami? moja siada na wersalce, ściąga ubrania i się tam ogląda. Nie wiem czy zabronić, czy pozwolić siebie poznawać, bo moja mama mówi że to niedobrze że tak się interesuje.