reklama

Lipiec 2009

reklama
Agorana dzięki za info, potwierdza się tradycja... chyba też wybiorę się do prywatnego :)

PS. u mnie ciągle remont - ciągle łazienka i sprzątania nie ma końca, ale w sobotę ma zakończyc się łazienka i rozpocząc pokój dzienny...

Dzień dobry
Nie nadążam za Wami normalnie szokkk:szok:.
Izabell ta krew może też być nawet z lekkiego osłąbienia i osłabionych naczyń krwionośnych, często tak mam podczas tej ciąży i w poprzedniej też tak miałam.

Witam nowe Mamusie na forum i zapraszam.
Kasiu faktycznie dość późno się dowiedziałaś o ciąży, ale mam nadzieję, że wszystko ok. :-)
Dosia ja też o wiośnie marzę, ale lato mnie przeraża:no: Przeraża mnie fakt, że latem wszyscy odsłaniają ciałka a ja ze swoim ogromniastym brzuchem, pupą itd będę kisić się w spodniach, szerokich tunikach...Zdecydowanie wolałabym końcówkę ciąży przechodzić jesienią tak jak ostatnio, ale cóż pocieszam się, że po porodzie będę miał latem większą motywację do zrzucania kg.:crazy:

Jeśli chodzi o nos, to mój jest jakby ciągle zapchany. Jak próbuję go wydmuchać, to i tak za dużo z niego nie wychodzi ;-). W każdym razie często na chusteczce pojawia się krew (właśnie podczas dmuchania)., Myślę jednak, ze to raczej nic złego, tylko objaw wysuszonej śluzówki i tego mojego ciągłego dmuchania, mimo, że nie mam za bardzo co wydmuchać ;-).

Dzięki za info, chyba racja z tym co pisałyście poczytałąm tez w necie i znalazłam podobne informację więć nie ma się czym przejmować jeśli niejes to krwotok. ;-):tak:

mamusiaM ja mam podobnie jak Ty z tą krewką z nosa, że mam czerwone plamki jak wycieram nos, ale czytałam gdzieś (już nie pamiętam gdzie), że to może mieć związek z poszerzaniem naczyń krwionosnych w czasie ciąży, gorzej jeżeli to są krwotoki ...
Witam nowe mamusie :-)

Witam:-):-):-)

Ja tylko tak na chwilkę wpadłam żeby się z Wami przywitac:-) Zaległości nadrobię dopiero wieczorem. Zdążyłam tylko zauważyc, że mamy wątek zamknięty, super:-):-):-) Cieszę się bardzo:-)

Pochwalę się tylko, że dzisiaj zdałam prawko:-) Jestem strasznie happy teraz:-)

Pozdrawiam i przesyłam buziaki.

reklama
Sylwia to ogromne gratulacje!!! Prawko daje dużą niezależność :) ...cos o tym wiem, a przyznam się, że akurat egzamin na prawko, był dla mnie bardziej stresujący niż wszytskie inne egzaminy w moim życiu (to było gorsze nawet niż matura) :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry