Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szef okazal zrozumienie, nawet sie chyba ucieszyl (sam lada dzien zostanie tata). Kilka dni pozniej donioslam zaswiadczenie do kadr bo wiadomo nic na tzw "gebe" sie nie zalatwi. Teraz mam ten komfort, ze wierm ze jestem chroniona, dlatego uwazam ze nie ma co sie zastanawiac z powiadomieniem pracodawcy o odmiennym stanie 

Witam mamuśki,
mam mały problem. Od jakiegoś czasu twardnieje mi brzuszek. Nie cały ale dół jest często napięty do granic wytrzymałości (najczęściej wieczorem i po przebudzeniu rano). Troszkę się boję, bo czasem jest to bezbolesne ale wczoraj aż ciężko było mi się ruszać. Wizyta u lekarza dopiero w piątek...:-( może wy miałyście coś podobnego. Cóż to za zjawisko?
Na szczescie kocham moje psiaki bo inaczej by spaly na wernadzie ;-)
U mnie dzis dzien pelen aktywnosci wiec przynajmniej nie bede lezala i zarla wiec moze nie bedzie 3kg w miesiac :-)
I ze jogi nie moge uprawiac i na masaz isc nie moge bo jak sie z tym brzuchem poloze wygodnie - ech, na szczescie moj maz zapowiedzial mi ze w pazdzierniku jak maly bedzie mial 3 mce to mnie porywa na romatyczny weekend do Spa w Szczyrku :-) Moze wiec tez postaw sobie jakis fajny cel, zeby widziec takie swiatelko w tunelu? Mnie ten Szczyrk trzyma przy zyciu Razem z mezem juz planujemy przyszloroczny zimowy wyjazd na deski. Siedze i licze ile maluch bedzie mial i czy juz sie nada w taka podroz. We wspolny wyjazd chcemy "wrobic" dziadkow, i o dziwo ani jedni ani drudzy dziakowie nie protestuja, tak wiec mam nadzieje ze nie skonczy sie tylko na planach ;-):-) Moze wiec tez postaw sobie jakis fajny cel, zeby widziec takie swiatelko w tunelu? Mnie ten Szczyrk trzyma przy zyciu![]()
) Oczywiscie staram sie myslec pozytywnie i nie dopuszczac czarnych mysli, ale czasem niestety sie one pojawiaja i wtedy dopada mnie strach o maluszka..
Anika ja już nie wchodzę na wagę, po co się wkurzać a i tak u lekarza cała prawda wychodzi na jaw:-)