Iza widze, ze my leb w leb idziemy :-) Ja tez naslu****e, ale wciaz glucha cisza![]()
FantastycznieAnika_79 albo jak ruszymy z wagą to nadrobimy i jeszcze Was przegonimy. Ale jednak fakt faktem jak mówi mój M babie nigdy nie dogodzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Iza widze, ze my leb w leb idziemy :-) Ja tez naslu****e, ale wciaz glucha cisza![]()
FantastycznieMoże dlatego że taniej:-):-):-)łaaa nałożyłam farbę na włosy i sądząc po kolorze tej mazi na mojej głowie NIE JEST DOBRZE!! aaaa czemu ja zawsze próbuje wszystko robić sama, czemu się nie umówiłam do fryzjera ....![]()

ale tylko grzywke, wyszlo super :-) ) i to nie z oszczednosci ale wewnetrznej potrzeby kreatywnego spelnienia sie 

. Niestety obawialam sie ze nie wytrzymam dlugo wsrod tych wszystkich zapachow lakierow do wlosow i odzywek wiec usmiechnelam sie do tesciowej ;-)gdybym sama miala polozyc sobie farbe chyba bym sie wsciekla, takze popdziwiam Cie za cierpliwosc 
e-mamo gratuluje i ja też zaczynam 17 tydzień. chyba mamy ten sam termin ;-)Cześć laski, chyba właśnie zaczynam 17-ty tydzień![]()

beka !!!