KasiuKom mój N też twierdzi, że jedna nie powinnam pić kawki a capucino za bardzo się nie rózni-według niego, ale od czasu do czasu zabiera mnie na najlepsze capucino w mieście to musz esię wtedy rozkoszować aby mi starczyło na następny miesiąc lub nawet dwa. Marzę więc chociaż o ince
reklama
Cześć Dziewczynki
Witam nowe nabytki na forum :-)
Dziś mnie dopadł jakiś dziwny kryzys bo jak tylko wstałam poleciałam się przywitać z muszlą, grrrrrrrr
Jestem słaba jak mucha i szczerze mówiąc nie wiem z czego mnie tak dziś zgięło??
M. sie śmieje, ze jestem mistrzynią w wydalaniu ... fefefefe

Witam nowe nabytki na forum :-)
Dziś mnie dopadł jakiś dziwny kryzys bo jak tylko wstałam poleciałam się przywitać z muszlą, grrrrrrrr

Jestem słaba jak mucha i szczerze mówiąc nie wiem z czego mnie tak dziś zgięło??

M. sie śmieje, ze jestem mistrzynią w wydalaniu ... fefefefe
beata1973
Fanka BB :)
Miłego dzionka wszystkim cienżaróweczkom i dziękujemy za miłe przywitanko :-)
u nas znów zima ... Sypie śnieg, a mi się chce lata :-d kiedy znów zaświeci słoneczko ...
Co do amnio to mój gin sam zasugerował, że dla pewności przy mojm akrobacie warto je zrobić. Wiercipięta strasznie nie lubi się mierzyć i fotografować, a pozatym w rodzinie mojego tż są obciażenia więc warto być czujnym. Jedę na badania do łodzi, bo w-wa jakoś mało przyjazna i niby kasa ta sama to podejście nieporównywalne ...
Co do latek ;-) mój gin mawia, że akutart jak tylko odchowam dzidzię to wejdę w wiek "ryczącej czterdziestki" i chłopa zamęczę :-d więc słowo "stara" traktuję tu raczej jako miły przenośnik choć w mojm towarzystwie jestem totalnym odmieńcem ;-) ale to mi nic a nic nie przeszkadza.
Za kciuczki serdecznie z góry dziękuję, bo cykorek mnie troszkę zjada choć zazwyczaj nie panikuję :-)
olcia super, że mamy podobny "problemik" będziemy ostro walczyć o główną nagrodę ;-) wyjazd do spa :-d
miłego dzionka i główka do góry :-) wszystko bedzie dobrze :-)
u nas znów zima ... Sypie śnieg, a mi się chce lata :-d kiedy znów zaświeci słoneczko ...
Co do amnio to mój gin sam zasugerował, że dla pewności przy mojm akrobacie warto je zrobić. Wiercipięta strasznie nie lubi się mierzyć i fotografować, a pozatym w rodzinie mojego tż są obciażenia więc warto być czujnym. Jedę na badania do łodzi, bo w-wa jakoś mało przyjazna i niby kasa ta sama to podejście nieporównywalne ...
Co do latek ;-) mój gin mawia, że akutart jak tylko odchowam dzidzię to wejdę w wiek "ryczącej czterdziestki" i chłopa zamęczę :-d więc słowo "stara" traktuję tu raczej jako miły przenośnik choć w mojm towarzystwie jestem totalnym odmieńcem ;-) ale to mi nic a nic nie przeszkadza.
Za kciuczki serdecznie z góry dziękuję, bo cykorek mnie troszkę zjada choć zazwyczaj nie panikuję :-)
olcia super, że mamy podobny "problemik" będziemy ostro walczyć o główną nagrodę ;-) wyjazd do spa :-d
miłego dzionka i główka do góry :-) wszystko bedzie dobrze :-)
wróciłam ze skarbówki, trafiłam na bardzo sympatyczną babkę i załatwienie sprawy poszło od ręki, kurcze jednak w tych urzędach też ludzie ;-)
ja się na cellulit nie smaruję ale chce zakupić w aptece specyfik dla kobiet w ciąży i zacząć bo swędzenie skóry się zaczęło, co za tym idzie - teraz szybko rosnę i skóra może się zbuntować.
Kasia współczuję takiego nadzoru, ja mam na szczęście luzy w tym temacie :-) choć to też taki przejaw troski :-)
Ela ja nic nie kupuję, po pierwsze za wcześnie a po drugie sporo mamy po pierwszym dziecku. Z zakupów koniecznych mam tylko fotelik, ubranka na najmniejsze rozmiary (bo po Tymku wszystko oddałam), laktator i nowy przewijak (stary puścił na szwach) więc luzik
ja się na cellulit nie smaruję ale chce zakupić w aptece specyfik dla kobiet w ciąży i zacząć bo swędzenie skóry się zaczęło, co za tym idzie - teraz szybko rosnę i skóra może się zbuntować.
Kasia współczuję takiego nadzoru, ja mam na szczęście luzy w tym temacie :-) choć to też taki przejaw troski :-)
Ela ja nic nie kupuję, po pierwsze za wcześnie a po drugie sporo mamy po pierwszym dziecku. Z zakupów koniecznych mam tylko fotelik, ubranka na najmniejsze rozmiary (bo po Tymku wszystko oddałam), laktator i nowy przewijak (stary puścił na szwach) więc luzik
Anika też mi się wydaje (a raczej pewna jestem). że to przejaw troski o bejbisa i o mnie, ale ponarzekać muszę

cieszę się że w skarbowce poszło gładko, ja mam z nimi zawsze przeboje, na szczęście na gruncie zawodowym nie prywatnym:-)

cieszę się że w skarbowce poszło gładko, ja mam z nimi zawsze przeboje, na szczęście na gruncie zawodowym nie prywatnym:-)El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
"Rozplanowac budzet" dobze powiedziane kasiakom..
ja tez uwazam ze dobrym pomysłem jest zaczac kupowac wszystkiego po trochu ja chciałabym juz miec chociaz podstawy....łuzeczko,wozek....trochce wam zazdroszce tych zakupow w polsce w ikei akcesoria sa przepiekne
...a ja musze sie dopiero zorientowac gdzie i co bo mieszkam w IRL w mniejszej miejscowosci ,a dokładnie 1,5godziny od miasta Galway na kazda wizyte tez musimy sie tłuc autem za kazdym razem...
co wczesniej bylo dla mnie katorga ,teraz juz ok..ale ubranka juz zdazyłąm przegrzebac sa przepiekne i wydaje mi sie ze duzo tansze niz w polsce...pozdrawiam ,lece pozałatwiac pare spraw na miescie do napisania !!!!
ja tez uwazam ze dobrym pomysłem jest zaczac kupowac wszystkiego po trochu ja chciałabym juz miec chociaz podstawy....łuzeczko,wozek....trochce wam zazdroszce tych zakupow w polsce w ikei akcesoria sa przepiekne
...a ja musze sie dopiero zorientowac gdzie i co bo mieszkam w IRL w mniejszej miejscowosci ,a dokładnie 1,5godziny od miasta Galway na kazda wizyte tez musimy sie tłuc autem za kazdym razem...
co wczesniej bylo dla mnie katorga ,teraz juz ok..ale ubranka juz zdazyłąm przegrzebac sa przepiekne i wydaje mi sie ze duzo tansze niz w polsce...pozdrawiam ,lece pozałatwiac pare spraw na miescie do napisania !!!!beata1973
Fanka BB :)
Kochane jesteście jak błyskawice :-) ja dopiero skleciłam jednego pościka, a tu już stronka przeskoczyła ;-)
co do nudności bardzo wam współczuję ... U mnie obeszło się totalnie bezstresowo, ani razu tego miłego zakątka odwiedzić nam sie nie udało przez te czternaście tygodni.
Kawusię z mlekiem pijam codziennie rano za przyzwoleniem gina (bardzo częste bóle głowy nie związane z ciążą) i tu mój tż staje na wysokości zadania. Jak tylko jest to mam podaną pod nos za co mu bardzo dziękuję. A jaką opinnię na temat kawusi mają wasi ginowie ???
co do nudności bardzo wam współczuję ... U mnie obeszło się totalnie bezstresowo, ani razu tego miłego zakątka odwiedzić nam sie nie udało przez te czternaście tygodni.
Kawusię z mlekiem pijam codziennie rano za przyzwoleniem gina (bardzo częste bóle głowy nie związane z ciążą) i tu mój tż staje na wysokości zadania. Jak tylko jest to mam podaną pod nos za co mu bardzo dziękuję. A jaką opinnię na temat kawusi mają wasi ginowie ???
El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
Anitka 79 tez mam sporo znajomych od ktorych mogłabym dostac,lub kupic za pol taniej...problem w tym ze wszystkie dzieciaki urodziły sie niedawno
taki rocznik burzliwy ehehheh ale przwijak obiecała mi kolezanka , mam jak nowy,no i duzo taniej bo jej maluch juz sie w nim niemiesci...
no chociaz jedno z głowy...no i tak jak mowiłam niebedzie nam sie zapaewne chciało co piec minut uskuteczniac podrozy do wiekszego miasta wiec powolutku sie rozgladamy pozdrawiam was babeczki :****
taki rocznik burzliwy ehehheh ale przwijak obiecała mi kolezanka , mam jak nowy,no i duzo taniej bo jej maluch juz sie w nim niemiesci...
no chociaz jedno z głowy...no i tak jak mowiłam niebedzie nam sie zapaewne chciało co piec minut uskuteczniac podrozy do wiekszego miasta wiec powolutku sie rozgladamy pozdrawiam was babeczki :****reklama
Hi dwupaczki
- pożyczyłam sobie to określenie od jednej z forumowiczek, bo wyjątkowo bardzo mi się spodobało 
Odnośnie tych specyfików to ja mam na rozstępy Dax Cosmetic (czy jakos tak) i Gerbera i oczywiście oliwki - jedna płynna z aloesem, a druga w żelu.
Zakupki dzidziusiowe juz mi się marzą, ale tatuś odwleka sprawę
- ustaliłam z nim, że od 20 tc zaczynamy, więc musze jeszce troszke poczekać, a kupno wózka zadeklarowała teściowa. Z jednej strony szkoda - bo nie będe miała specjalnie możliwości wyboru, ale z drugiej strony fajnie - a wierzę, że skorzysta z pomocy drugiej synowej i razem wybiorą coś fajnego 
Odnośnie tych specyfików to ja mam na rozstępy Dax Cosmetic (czy jakos tak) i Gerbera i oczywiście oliwki - jedna płynna z aloesem, a druga w żelu.
Zakupki dzidziusiowe juz mi się marzą, ale tatuś odwleka sprawę