reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

iwon -prosze bardzo :]
Natalia na madagaskar 2 :] stad temat zeszedl na dzieci, bo hmm tylko my dwie stare dupy bylismy sami , resta rodziców przyszla z dziecmi dla ściemy, ze to niby one chciały :]

reklama
Natalia nie wiem sama co w Twoim przypadku stwierdzić. U Iwon jakoś tak od początku sobie ubzdurałam, że to chłopak i tak napisałam ale na pocieszenie mogę napisać, że ja nigdy nie mam racji;-);-) także na mnie proszę brać poprawkę;-);-)

hehe a to dobre:-D:-D:-D
fillm dla kazdego, szczegolnie dla kobiet w 38 tygodniu ciazy, moja sasiadka tak sie smiala ze wczoraj na porodowke pojechala:-D:-D:-D
i dzisiaj nad ranem chlopca urodzila:-D:-D:-D

Asia bo ja na początku strasznie chciałam mieć chłopaka!! Zresztą moja pierwsza ciąża to była męska. A teraz to wiesz.... Dziewczyna mi się marzy.

iwon wierz mi, z checia bym go przeleciala:-p:-p
ale sil nie mam wtaszczyc sie na niego:-D:-D:-D
a inaczej jak?? teraz nie da rady...hehe:-):-):-)

hihi uff to dobrze ze ja na porodowke nie zostałam wywieziona :]
ale moe dzidzia zacznie mnie kopac .....hmmm pewnie za 10 tygodni bede tego słono żałowac ze chcialam aby mnie kopał ;]

reklama
Kasiurek jak tez nie moglam sie doczekac...
a teraz tak popalic daje ze ohoho:-D:-D:-D
no ale przynajmniej wiem ze tam u malucha wszystko gra:-D:-D
troche naklepalysmy tych postow;-);-)
a u mnie wlasnie znowu snieg sypie....
kiedy taa wiosnaaaaaaaaaaaaaaaa????????????:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry