reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Iwon piękne słoneczko. U nas niestety dziś ponuro, chmury i zimno:dry:.

Heidi u mnie zdecydowany spadek formy w tym temacie:zawstydzona/y:.

reklama
Iwon przydaloby sie to sloneczko :-) u mnie szaro buro i ponuro a do tego lekko sypie i slisko ze az strach wyjsc z domu :-( moze popoludniu sie poprawi?

U nas dziś bajecznie,:-) w nocy do minus 20 podobno było:szok: , ziuuuuuuu ziuuuu... teraz tylko minus 5. :happy:
Pod nogami chrupie, słoneczko świeci a śniegu jak było dużo tak cały czas dużo....:tak: Teraz siedzieć gdzieś na jakimś szczycie górskim z gorąca czekoladką, ojoj marzy mi się....:-):-):-):-)

Iwon promyczek milusi. U nas nawet też słonko świeci, a ja w pracy musze siedzieć :angry:

A u mnie jakoś na + w sprawach łóżkowych.
Wczoraj dopadłam męża nawet popołudniu jak mała spała :-D:-D:-D

Przez te nasze pogadanki o sexie dziś mi się śnił erotyczny sen z moim ślubnym w roli głównej ale w momencie kulminacyjnym madre mnie obudziła, bo się o coś pytała! Nawet nie wie, że zburzyła moje życie erotyczne. Ja gotuję na obiad czarninę-pewnie większość z Was nie lubi a ja po prostu przepadam. Obudziłam się z bólem gardła i jak tak dalej pójdzie, to muszę jakieś tabsy zaaplikować. Życzę spokojnej niedzieli:-):-):-)

Witam :-) Asia - wiem, ze rozłąka jest męcząca, ale pamietaj Twój Ukochany robi to dla Waszego dobra, dla Ciebie i dzidziusia!!Mojego nie ma cały czas, ale nie dlatego , że musi wyjezdzac, żeby wspomóc finansowo mnie i dzidzie. Tylko dlatego , że ma swoja pasje, z której nie da sie wyżyć. Wiec ja musze byc głową rodziny i wszystko jest na moich barkach. Ostatnio jak mi zadał pytanie : "do czego jestem Ci potrzebny" A mnie zatkało...nie umiałam nic znaleźć, bo ze wszystkim sobie dobrze radze... :-( kiedys bym powiedziała uczucia, ale teraz wygasają , a nawet jzu wygasły wiec... został juz tylko sex??:-( :-( Mam nadzieje, ze to sie zmieni i jeszcze bedzie wszystko dobrze. Zacznie nam sie układac, ze pewne rany sie zagoja i pojda w niepamiec, tylko cierpliwosci heheh :-) Wiec kobitki, jacy by Ci nasi nie byli i jakich by nie mieli wad, cos jest w nich, ze nas do nich ciagni. I sa tatusiami naszych dzieciątek ;-) Takich sobie powybierałysmy ;-) ;-) :-) Optymistycznej niedzieli wam zycze :-) !!!zabieram sie do czytania zaleglosci...

witam sie niedzielnie.
won piekny promyczek, dzieki bardzo. u mnie na szczescie dzisiaj delikatne promyczki wpadaja przez okienko.
trzeba bedzie na spacerek sie dzis wybrac.
co do przytulanek to mielismy zakaz do tej pory. w piatek lekarz nam pozwolil w koncu, ale jak to stwierdzil tylko od tyłu i na boczku, zadnej kamasutry i nie 10 razy na dobe. troche buraczka u niego spalilam ale dobrze ze taki konkretny facet w sumie.
i do tej pory pewnie dlatego ze owoc zakazany to czesto mialam ochote i czasem zgrzeszylismy "na pol gwizdka" jak to nazwalismy.
a dzis poniewaz wreszcie spokój to planuje zmolestowac swojego, a co trzeba nadrabiac zaleglosci. niech przypomni sobie zone sprzed ciazy.
takze zmykam. buziaczki kochane.

Witajcie kosiane "Ciężaróweczki" :tak:;-):tak: ale się naprodukowałyście :-)
Przesyłam niedzielne buziaczki i lecę ponadrabiać zaległości :tak::-):tak:
Wiatm serdecznie nowe "Lipcóweczki" i ich dzidziunie :-):-):-)
Zdrówka dla chorowitków :tak::-):tak:

Dosiu miłego i porządnego szaleństwa:rofl2::rolleyes::laugh2:

Asiu u mnie tez pojawiły się jakieś scenki erotyczne w snach ale nic konkretnego się nie działo.... Moja plany na poranne szaleństwo poszły w odstawkę:crazy: bo wrócił z pracy ledwo co żywy....

reklama
Dosiu udanego szalenstwa :-) Niech Twoj luby poczuje ze wciaz o niego dbasz :-D
Asiu jak wroci to napewno nadrobicie :-) i wtedy nikt Wam nie przerwie jak w snie :-D
normalnie od tego wszystkiego nachodzi mnie ochota :happy: chyba pomecze troche mojego wieczorkiem albo i wczesniej :-D:-D:-D

Do góry