matylda1405
Lipcowe mamy'09
Dosia nie wiem jak u was ze szkola rodzenia ale u nas zajecia sa od 16.30, wiec nie ma sensu isc wczesniej. Moze uda Ci sie dodzwonic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

bedzie się działo...;-)
Troche zajelo mi nadrobienie ale co tam.
Wczoraj mogłam do Was wchodzić, ale jak chciałam cosik napisać to w chwili potwierdzenia wywalał mnie z netu ... cosik na zasadzie walki z wiatrakami 
:-)
:-) ach szykuje się przypływ facetów ;-) szykuje dopiero będzie się działo 

mojego TŻ znów pognało w trasę więc do soboty "słomiana wdowa" ze mnie ... Znów jak wróci będę go musiała pobałamucić :-);-):-)
Ja po prostu chciałabym już tak wiedzieć prawie na 100 %. Tak mnie kusi, żeby coś kupić dla dzidziusia chociaż mam pełno rzeczy po starszej córeczce. Ale jakoś pzresądna jestem i nie będę nic kupować. W poprzedniej ciąży jak kupiłam to zaraz wylądowałam na badaniach bo okazało się że niby dziecko ma coś z przepływami w główce nie tak. Na szczęście to był fałszywy alarm ale jak sobie przypomnę co wtedy przezyłam. Teraz boję się o łożysko. Mimo że dziewczyny mnie tutaj pocieszają to i tak jakaś niepewność już jest czy aby przesunie mi się do góry. Bo naprawdę jest bardzo nisko położone. Może sama sobie problem stwarzam ale normalnie boję się, żeby nic się nie stało dziecku.