reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Słońce piękna data :-) olbrzymiaste gratulacje, juz nie moge sie doczekac panienskiego :-D
a ja sie wczoraj dowiedzialam, ze dostaniemy lozeczko i pare ciuszkow od kolezanki, wiec nastepny wydatek spadl nam z glowy, ale musimy wysterylizowac nasza kochana suczke i juz mamy na co wydac kasiorke (ponad 300 zł) :-) milusiego czwartku :-)

reklama
Stopi ten Twój szef ma jakieś rozdwojenie jaźni:szok: mam nadzieję, że mu juz przeszlo i do końca będzie się już przyzwoicie zachowywał:tak:

Anika
i Magduska trzymam kciuczki za Wasze córunie, oby na USG pomiędzy nóżkami wyszła kreseczka:tak: faktycznie zawsze fajnie mieć parkę, u mnie w rodzinie od kilku pokoleń sie udaje, choć zależy w której linii patrzeć:-), natomiast u M męska passa zdecydowanie, same chłopy

Witam wszystkie:)

Lipcówki trzymam kciuki za Wasze dziewczynki, w końcu jak się będą same chłopy rodziły to się synowej nie doczekam:-D

Ja od początku ciąży byłam przekonana że moje Maleństwo to chłopczyk no i w pon. gin. mi potwierdził. Będzie Franek :-)

Słońce - gratulacje!!!

Powiedzcie mi jak to jest z tą kawą w ciąży. Ja prawie od początku nie pije-zresztą mąż i mama nieźle mnie pilnują ;-) A ja mam taka ochote aż mnie skręca................

milena gratuluje Franka!!!

a z kawą, no to co do zasady się nie powinno, mnie też M pilnuje i mam od czasu do czasu dyspensę na małe capucinko:-)

Milena ja od poczatku nie moglam pic kawy poprostu robilo mi sie niedobrze :tak: a teraz zasami wypije sobie capucino i to na tyle jesli chodzi o moj kontakt z kawa :-D

reklama
Witajcie!
Nadaję znad talerza pyszniutkiego rosołku :-D

Z kawą to jest tak, że mała filiżanka, bądź 2 dziennie, jak najbardziej ok.
ja wypijam jedną kawkę z mlekiem na dzień. Bez tego bym chyba padła, mam niskie ciśnienie.

Milenaa gratulacje!

Do góry