reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Ja mam termin na 18 lipca, będę rodzić w Katowicach.
Płci dziecka nie znam, ale prawdopodobnie dowiem się tego za około 2 tygodnie.
Imiona dla dzieci to Małgorzatka i Maksymilian,
Jeszcze raz witam Wszystkie mamy serdecznie:)

reklama
cześć willson
Mati ładne kolosy!

Laski do porodów sporo czasu a jak już będziemy wielkością słonia, który połknął drugiego słonia to choćby miało nie wiem co się dziać, to my będziemy stać w kolejce do porodówki i zazdrościć tym co już urodziły :-D cały strach pójdzie w niepamięć, byle tylko odzyskać widok kostek :-)

Beatko dziękuje slicznie za informacje o sterylizacji, wlasnie zaoszczedzilam dzieki Tobie jakies 150 zł :-) jeszcze raz dziekuje :-) pozdrawiam

dzień dobry:-)

Sam
trzymam kciuki za pozytywne załatwienie tej sprawy
Stopi
ja ci niestety nie pomogę bo się nie znam na tym, ale koniecznie to posprawdzaj żeby się nie okazało ze pracodawca coś kręci

co do wagi dziecka i cc to chyba tez zależy od kobiety i jej budowy, bo przecież nie zawsze duże dzieci rodzą się przez cc
zresztą nie ma co się zamartwiać na zapas bo do rozwiązania jest jeszcze troszkę czasu i nie wiadomo do końca jaką te nasze maluszki osiągną wielkość

mi wczoraj koleżanka opowiedziała swój poród, była ciężki kazali jej przeć pomimo braku bólów partych i cała popękała w środku i na zewnątrz, miała prawie 40 szwów i szyli ją w całkowitej narkozie a jesli zdecyduje się na dziecko nastepne to tylko cesarka wchodzi w grę bo znowu może popękać
a po niej rodziły dziewczyny chwila moment i bez komplikacji, także każdy przeżyje to inaczej.....

Beata
gratuluję dobrych wyników i zdrowej córeczki:-)

czesc dziewczynki... jak tam samopoczucie w piatkowy poranek???
Beatka Ciebie nie pytam bo na pewno super. gratuluje. i widzisz ze dzidzia zdrowa???
Willsonka witamy na forum. mam nadzieje ze szybko sie zadomowisz.
jezeli chodzi o porody to ja na ten temat sie nie wypowiadam. nie pytam kolezanek jak one to przechodzily bo nie chce sie denerwowac. jedynie polecam "poród na wesolo" na BB.

Czesc ciezaroweczki :-)
Nastroj piatkowy nie za bardzo bo na 16 do szkoly :tak::-p i caly weekend bede sie uczyc ;-) Witam nowa lipcoweczke w naszym gronie :-D Jest nas coraz wiecej :happy: Milego dnia wszystkim mamom i ich maluszkom :-D

Cześć Lasencje:-)

Dziwny dziś mam dzionek.... Niby pogoda do bani a u mnie tak jakoś energii dużo. Byłam na spacerku z pieskiem i padało, potem na zakupach i już śniegiem waliło.... Cholerna aura pogodowa.
A mnie słońca brakuje takiego dużego, pogodnego i ciepłego:tak::tak::tak:

JEST DZIEWCZYNKĄ trzymają mnie przy życiu ......

Beatko Gratulacjeeeeeeeee:-)

Jeszcze raz witam Wszystkie mamy serdecznie:)

Willsonka
witamy w szeregach lipcóweczek dwupaczków:-):-)

Wita. Witam nową mamuśkę.
U mnie większość koleżanek miała cesarkę tylko siostra naturalny ale ona 2 godziny i była po zawodach a Antonio ważył 3100 to znowu nie był taki kolos ale też popękała. Nie nakręcam się już, bo przez to wszystko śniło mi się, że w 23 tygodniu urodziłam Hanię, która miała 3 kg. A do tego szpital był u mojej koleżanki w domu. I po 2 godzinach mnie wypuścili. Normalnie porażka z tymi snami. Miłego dnia życzę:-):-):-)

a ja mialam dzis milutki sen, az trudno bylo spojrzec na ten szary swiat. snilo mi sie lato, morze cieplutkie, dogrzewajace sloneczko.... i ja wsrod tych dobroci... ach

reklama
a mi się nic nie śniło, za to Tymek nie robił pobudek aż do rana więc miałam wypas:-)
jadę po południu do mamusi na obiadzio a potem do Gdańska, może zostanę u niej na noc. Jeszcze nie postanowiłam :-)

Do góry