Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Jestem w czwartym tygodniu +4d i mam termin na 23 lipca. Wierze, że tym razem wszystko będzie dobrze, a 23 to mój szczęśliwy numer. Urodziłam się 23, wzięłam ślub 23 i mój synek też urodził się 23. Nie może się nie udać. Wszystkiego najlepszego przyszłym lipcóweczkom.:-)
I żeby nasze wszystkie pociechy, te małe i te większe miały uśmiechy od ucha do ucha.Jestem w czwartym tygodniu +4d i mam termin na 23 lipca. Wierze, że tym razem wszystko będzie dobrze, a 23 to mój szczęśliwy numer. Urodziłam się 23, wzięłam ślub 23 i mój synek też urodził się 23. Nie może się nie udać. Wszystkiego najlepszego przyszłym lipcóweczkom.:-)
;-)

Tomtom na pewno będzie dobrzeMój mąż urodził sie 23 lipca więc i dla mnie to jest szczęśliwa data:-)
;-):-):-):-)Chciałabym żebyśmy wszystkie były szczęśliwymi matkami i żonami:-) Żebyśmy miały tyle siły ile tylko nam sie zmieści w naszych ciałkach...I żeby nasze wszystkie pociechy, te małe i te większe miały uśmiechy od ucha do ucha.
I tego życzę wszystkim przyszłym mamą(sobie również)...
Wielkiej wiary, spokoju i miłości.