reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

No i u siostry mam w zakładkach kocyk z Kubusiem i maleństwem. Fakt ten kocyk taka szmatka ale jest po prostu prześliczny a ja sama mam obsesję na punkcie Kubusia i co pewne kupię kosztuję 20 zł. Jutro link załączę, bo teraz mi się nie chce szukać

reklama
Czyli jesteśmy obie z obsesja na Kubusia:-D:-D:-D

Mnie mąż w zeszłym roku na urodziny zafundował Kubusia maskotkę wielkości ogromnej.... Bo ponad metr wysokości:-):-)

a nie wspominając o innych rzeczach:tak::tak:

Super te rzeczy. Tyle by się chciało dać temu nienarodzonemu jeszcze dziecku a co to będzie jak już się urodzi. Ja to czuję, że mi będzie żal cokolwiek sobie kupić, bo będę wolała Hani.

Bo to wszystko z tym Kubusiem jest takie słodziutkie i jakie dziecko go nie lubi? Taki misiolek do przytulania:-):-):-):-) I te rzeczy z nim takie cudne, kolorowe i w ogóle czad-klocki.

Właśnie o to mi chodzi! Mój dzisiaj stwierdził, że 300 zł za zestaw to kupa kasy a ja się na niego zdenerwowałam, że czasem traktuje mnie tak jak ja bym nie miała swoich pieniędzy. Dosłownie poczułam się tak jak bym poprosiła któregoś z rodziców, żeby mi na to dał ale ja mu po prostu oznajmiłam, że chce licytować. Ale pow sobie, że to był ostatni raz kiedy tak zrobiłam. Mam swoje pieniądze a on niech mnie pocałuje w nos. Jak on kupuje wiertarki to jest ok.

Już zapisałam w zakładkach. Normalnie kofam Cię za te linki. Mnie mój niech zabija mam do daleko. Chcę dać mojemu dziecku to czego ja nie miałam i tyle a on swoje dyrdymały może w nos sobie wsadzić.

reklama
Moja siostra kupiła przed świętami w Biedronce też za 15 zł i kupiła do tego torbę za 20 zł no i standardowo ja za każdym razem jak jest to kupuję album do zdjęć za 9,90 tez z Kubusiem, bo warto i będę trzymać w nich zdjęcia Hani. Będzie fajna pamiątka na całe życie.

Do góry