reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Dobra jesteś. Ja ze wsi pędzę do Biedronki, bo sprawdzam na bieżąco w internecie oferty a Ty pod nosem i nie korzystasz. I pow Ci, że takie rzeczy z Kubusiem to są często-gęsto. A z innej beczki to w ogóle cała spożywka w Biedronce jest na prawdę bardzo dobra i dość tania. Ja za duże zakupy takie konkretne płacę ze 150 zł a w Realu z 250 ,jest różnica. Serio ja chyba założę Fanclub Biedronki.

Ja mam biedronkę w sumie w dość głupim miejscu.... Bo idąc do niej mam z górki ale z zakupami mam już pod górkę, której zresztą strasznie nie lubię.:no:
No i jakaś wygodna się ostatnio zrobiłam:-D:-D

Za to rzut beretem mam do Aldi. Ostatnio kupiłam piękne duże pudła z Kubusiem. W komplecie były 2 sztuki za 17 zł.

Coś ale te: Z tym, że te moje są bardziej kolorowe i słodziutkie

Pudełko składane KUBUŚ PUCHATEK - DISNEY (566100946) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
I to co Ty masz jest takie samo jak w linku? Ja też chcę:-):-):-) ostatnio kupiłam w Pepco taki fajny karton i trzymam tam ciuszki te nowiuśkie dla Hani ale ono jest w grochy:-:)-:)-( a nie Kubusia.Ten Kubuś to szał robi jak nie wiem.

A dej spokój. Mnie to chyba w kaftanie niedługo wywiozą, bo będę wołać, że chce majtki z Kubusiem albo papier toaletowy. Nawet na Huggisach są postacie z Kubusia. Gdzie by się nie ruszyć tam Kubuś.

Jutro zrobię fotki to Ci pokaże jak to wygląda.
Pierwsze 2 pudła kupiłam w zeszłym roku... A teraz tak długo polowałam aż się doczekałam i kupiłam od razu 2 komplety, czyli 4 pudła.
Pojemne, pakowne, cholerka wszystko się do nich mieści a pięknie wyglądaja

Ale jutro dziewczyny będą miały z nas brechę:-):-):-) My jak jakieś Fanatyczki:-):-):-):-) Czcimy Kubusia i koniec:-):-):-)
Oki zrób fotki, miło będzie chociaż oko nacieszyć.
O jak Antoniusz się urodził to moja siostra kupiła mu w Biedronce taką matę piankową układaną jak puzzle też z postaciami z Kubusia. Teraz się na niej cały czas bawi.

reklama
Do góry