Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Stopi ściskam kciuki z całych siłDOSIA - ja juz sie zmartwilam ze o nas zapomniałas... :-) :-) :-)
Ja sie zbieram i lece na kontrolne USG . Na szczescie juz nie krwawie, wiec czuje ze bedzie wszystko w porządeczku :-) :-)
Buziaki ... zmykam....

WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-) daj znać po badankach buziaczki 
Ach ci faceci :-):-):-) nic dodać nic ująć :-) prawdziwy męszczyzna :-)Witam się i ja pogoda u nas piękna ze szkoda siedzieć przy kompie a około 17 spotykają się moi i Piotrka rodzice będą rozmawiać na temat ślubu a moje kochanie zdziwione ze my na tym spotkaniu też mamy być
:-)
przepraszam i postaram sie poprawic
Nadrobic to co napisalyscie nie jestem wstanie wiec sie poddalam i przejrzalam tylko pobieznie;-) Widze ze ladna pogoda przeniosla sie w moj rejon bo teraz u wiekszosci pada a u mnie sloneczko sie pokazalo i od rana na zmaine z chmurkami
Odrazu sie cieplej mi robi na duszy jak czuje w powietrzu wiosne 

Oby nic sie nie zmienilo i sloneczko juz zostalo
Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki i milego dnia zycze :-) BuziamDOSIA - ja juz sie zmartwilam ze o nas zapomniałas... :-) :-) :-)
Ja sie zbieram i lece na kontrolne USG . Na szczescie juz nie krwawie, wiec czuje ze bedzie wszystko w porządeczku :-) :-)
Buziaki ... zmykam....
a ja nawet tv nie włączam:-) codziennie rano mam rehabilitację i po południu tez po lekarzach, dziś badania, jutro USG połówkowe 3D/4D, a pojutrze moja ginka prowadząca, a ja nawet nóg nie ogoliłam

muszę się wziąć więc za toaletę i poddepilować co nieco

Dziś już poszedł, a ja miałam zamiar ogarnąć dom. Wyprawiłam chłopaków - i na chwilę położyłam się łózka... i wstałam o 12:15...
Ale czuję, że mi to dobrze zrobiło! Zaraz skoczę na zakupy, potem zapisać do przedszkola i po Filipa, wcześniej go będę odbierać. A posprzątam pewnie jutro