Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziekuje Ci Dosia24 za odpowiedz bo juz sie naprawde martwilam ze u mnie juz cos nie tak.Moja siostra odczuwala juz ruchy w 16 tyg a ja juz 19 i tylko takie lekkie!! ty jestes dokladnie o tydzien do przodu :-) ja jestem 18 tydz i 6 dzien,a do prybycia dzidzi odliczam dni z niecierpliwosciaJuz nie moge sie doczekac:-)
buziaki
, teraz od 16 czulam takie jakby rybki albo motylki, od 18 tg. kopniaki, a teraz mój Jaki nie przestaje sie ruszać.Nooo, dziewczyny, uzupełniłam listę lipcówek :-) Póki co mamy znaczną przewagę chłopców ;-);-);-). Zobaczymy co będzie dalej.
cześć wszystkim
dzisiaj zaliczyłam picie glukozy....blleee..cytryna trochę pomogła, ale i tak to paskudztwo. Zeby zrewanżować sobie to ochydztwo na obiadek zrobiłam nalesniki z truskawkami i polane czekoladkąmniammm..wciągnęłam 4!
. Ja też za parę dni muszę zaliczyć glukozę i juz się boje. Pamietam, że z Tomkiem było mi niedobrze cały dzień po tym świństwie:-(
Mój syn maaa duuuużo siły
Wpracy sporo do zrobienia jak na złość. Jak tylko powiedziałam w pracy o ciąży i zaczął sie ten rok wszystko po kolei zaczęło się sypać.... Jakoś cieżko chyba będzie przetrwać ten rok. Jak tak dalej pójdzie to chyba na porodówce dopiero porządnie odpocznę. Niby nic się nie dzieje a jest cały czas coś do zrobienia. Nie pojmuję tego. Albo tak mi się wydaje i wyostrzyłam sobie wszystko przez tą ciążę, sama nie wiem. Ja na L4 to tak mało chętnie.... bo co ja w domu robić będę. Ewentualnie się zapasę, a tak to przynajmniej trochę ruchu...