Kasiurek1983
Fanka BB :)
witam po raz trzeci dzis :] czy kogos tez jeszcze głowa boli ? nie wiem czy to wina przeziebienia czy pogody ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczyny
Jestem całkiem nowa ale też mam termin na lipca .. dokladnie na 2 lipca :-)
Bardzo się ciesze ,ze moglam dołaczyć do Was na forum ! Wreszcie się odważyłam ;-)
Co do ruchów to czuje już od 3 tygodni i teraz to już takie porządne kopniakiMój syn maaa duuuużo siły
Pozdrawiam
kasiakom trzymam kciukasy by córcia się ujawniła, a mąż w nagrodę śliczną sukieneczkę kupił
catherinka ty i dzidziuś jesteście najważniejsze, Nie przemęczaj się i dużo odpoczywaj :-)
Ja ruchy czuję przeważnie jak leżę i dłużej siedzę. Wtedy synuś bez słów wysyła mamuśkę do łóżka by poleżała. Mam taką wielką nadzieję że lenistwo (uwielbiam spać będąc na L4) odziedziczy po mamusi i też będzie długo spał. Mam rację doświadczone mamusie ?????? ;-)
, ale Tomek jest wielkim śpiochem jak mama i tata
, my chodzimy spać około północy, i nie było nigdy sposobu, żeby mały poszedł spać wcześniej, ale za to rano śpi dopóki my śpimy, a czasem o 10:30 muszę go budzić, bo jeszcze śpi
. Ja w ciąży bardzo dużo spałam, może to mało jakś wpływ? Mam nadzieję, że braciszek będzie takim samym śpiochem
.Witam
Dziś jakoś czasu brakowała aby coś w pracy pisać a teraz patrzę że syn juz pada ze zmęczenia a jeszcze trzeba go umyć więc tez czasu brak![]()