Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)

;-)
tak wiem okropny bol ja tez w pierwszej ciazy nie wiedzialam co to jest, nam wszystkim sie kojazy od razu jak cos boli to od razu ma sie cos dziac
wszysko wporadaku a jaeszcze jak lekarz potwiedzi
grypa to naprawde najbardziej dokuczliwa chorobka w ciazy jaka moze byc wszystko boli gardlo, noek kapie itp.. pod kolderke i wygrzac sie cieplo mleczko z miodem i czostkiem

tylko sprubuj zwolnic tempo zycia widze ze caly tydzien wypelniony zadaniami
pozdrawiamha, wiedziałam że Wam ślinka pocieknie jak napisze o nalesnikach...ja sobie zawsze tak humorek poprawiam. A żeby dopełnic szczęścia na kolacje zrobiłam sobie kopiec frytek
...teraz wlazłam na wage i znowu kg do przodu
ale co tam, cały czas sobie wmawiam, że jak tylko przyjdzie wiosna to zaczne sie ruszać i waga juz nie będzie tak galopować.
:-)ale nalesniczki to dopiero slinka pozdrawiam

A lekarz basenu Ci nie odradzał ze względu na możliwość złapania jakiejś infekcji? Bo mnie niestety tak :-(goteczka mój gin powiedział,że jeśli cały czas śmigałam to nadal mogę. Skróciłam tylko czas do 30 min i daje 2 pierwsze obciążenia. Ale po takiej jeździe czuję się rewelacyjnie i nie boli mnie tak cała obręcz miedniczna. A mam z tym problem od ukończenia 2 mies. ciąży. Tak więc jeśli nie masz przeciwskazań od lekarza... Zapytaj najlepiej, ja pytałam o rowerek i basen i mogę oba tylko na basen sie zebrac nie mogę :-) Powodzonka i bez przesady![]()